TTNET müşteri temsilcisine bağlanmak için yapılması gereken, 444 03 75 numaralı telefonu aramaktır. Bu aramayı yaptığınızda, karşınıza telesekreter çıkacaktır. Buradan yapmak istediğiniz işleme göre tuşlarla yönlendirilirsiniz. TTNET müşteri hizmetlerinden çağrı merkezi yetkilisine direkt olarak bağlanmak için ilk menüden 2’yi, sonraki menülerde sırasıyla 1 ve 6’yı tuşlamanız gerekmektedir. Bu tuşlamaları yaptığınızda sistem tarafından çağrı merkezi müşteri temsilcisine bağlanırsınız. Otomatik telesekreter kullanılarak yapılacak işlemler haricindeki durumlarda çağrı merkezi görevlisine bağlanmanız gerekir.

TTNET Müşteri Hizmetlerinden Yapabileceğiniz İşlemler Nelerdir?

TTNET çağrı merkezinden yapılabilecek işlemler şu şekilde sıralanabilir:

TTNET internet hızı ölçtürmek Düşük internet hızının yükseltilmesi İnternet kullanımı yapılmayan adreslerin altyapı bilgisini öğrenmek Son fatura bilgisi sorgulama Son fatura detaylarının incelenmesi Otomatik ödeme talimatı verilmiş faturaların ödeme talebinin iptal edilmesi

İnternet ve modem ile ilgili yanlış kullanımlar hakkında bilgi almak Telefonla müşteri hizmetleri kapsamında fatura ödeme işlemlerinin yapılması Modem arızalarının bildirilmesi Telefon bağlantısı olmayan haneler için alternatif internet bağlanma şekillerinin öğrenilmesi Bağlantı ayarlarının ve kalitesinin değiştirilmesi Kullanıcı adres değişikliğinin bildirilmesi Adresin aynı kalması, ancak kullanıcı devrinin yapılması Modem tarife ve kampanyaları hakkında bilgi almak Öneri, şikayet ve taleplerin iletilmesi

Bu hizmetlerden yararlanmak için TTNET müşteri hizmetlerinin aranması yeterli olacaktır. Arama sonrasında müşteri hizmetleri ile bağlantı kurulduktan sonra sesli yanıt sistemi, menüler hakkında uygun yönlendirmeleri yapacaktır. yapmak istediğiniz işlemin otomatik menüler arasında yer almaması durumunda müşteri temsilcisine bağlanmanız gerekecektir.

TTNET Müşteri Hizmetlerinden İnternet Hızı Ölçümü Nasıl Yapılır?

TTNET çağrı merkezinden internet hızı ölçme için yapılması gereken, müşteri hizmetlerinin aranmasının sonrasında müşteri temsilcisine bağlanmak olmalıdır. Müşteri temsilcisine bağlandığınızda internet hızınız ile ilgili sorununuz olduğunu söylemeniz yeterlidir. Müşteri temsilcisi, modeminizin dakikada kullandığı veri durumunu ve hız bitini hesaplayarak bunu standart kullanım ile karşılaştırır. Normal şartlarda modemin dakikada işlemesi gereken veri miktarı ile sizin modeminizin durumu karşılaştırılır. Bu sayede standart hizmet alabilmeniz için gerekli durumlarda yükseltme alınır. Yükseltme yapılmasından sonra modemi sıfırlamanız gerekebilir. Bu durumda müşteri temsilcisinin yönlendirmeleri ile modemin ilgili tuşlarına basarak modemi kapatıp açmanız gerekir. Eğer internetinizin yavaşlığı bağlantı ayarlarından ve kablo durumundan kaynaklanıyorsa, müşteri temsilcisi tarafından size yetkili birim gönderilir. Adresinize gönderilecek bu birim, modem ve telefon bağlantısını yerinde gözlemleyerek gerekli düzeltmeleri yapar.

TTNET Müşteri Hizmetlerinden Bağlantı Ayarları Nasıl Yapılır?

TTNET çağrı merkezinden bağlantı ayarı değiştirmek için yapılması gereken, müşteri temsilcisine bağlanmak olmalıdır. Bağlantı ayarları, modemin bağlantı kurulduğu adresinin değiştirilmesi veya modem bağlantısının devredilmesi işlemlerini kapsar. Bu hizmetin müşteri temsilcisi tarafından verilebilmesi için, modemin resmi sahibinin arama işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir. Modemin iptal edilmesi durumunda taahhüt durumu esas alınır. Taahhüt alınması durumunda TTNET merkezlerine gidilmesi gerekebilir.

TTNET Müşteri Hizmetlerinden Ödeme İşlemleri Nasıl Yapılır?

TTNET müşteri temsilcisinden fatura ödeme işlemleri için ilgili menüye yönlendirme yapılması gerekmektedir. Ana menü içerisinden ödeme işlemleri menüsüne girilmesi gerekmektedir. bu işlemden sonra kredi kartı ile ödeme seçeneğine gidilmelidir. İlgili müşteri temsilcisine bağlanılmasının ardından işlem bilgileri verilmektedir. Kredi kartı numarasının verilmesi ile fatura ödeme işlemleri gerçekleştirilir. Aynı işlem, TTNET online hizmetler kapsamında internet üzerinden erişim sağlanan TTNET müşteri hizmetleri ile de yapılabilmektedir. Bunun için ekrana gelecek ödeme formunun doldurulması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim