Büyük hazırlıklar sonucu yayınlanmaya başlayan Uyanış Büyük Selçuklu 3 bölümüyle ekranlara gelmiş oldu. Seyircilerin merakla izlediği yapımlardan biri olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümünde Sultan Melikşah Kuvel Kalesi’ne gidip oradaki durumu yerinde inceledi. Kaleden dönüşte saldırıya uğrayan Melikşah öncü birlikler sayesinde bu pusudan kurtuldu. Seyirciler de TRT1’in yeni sezon en projesi olan Uyanış Büyük Selçuklu 3. bölüm full izle detaylarını sorguluyor. Geniş bir oyuncu kadrosu bulunan diziye bu hafta yeni isimler dahil olacak. Uyanış Büyük Selçuklu 3. bölüm full izle! TRT1 ile Uyanış Büyük Selçuklu 3. bölüm izle tek parça ayrıntıları haberde..

TRT1’de yayınlanmaya başlayan Uyanış Büyük Selçuklu dizisi sayesinde tarihi sırlar günler gün yüzüne çıkıyor. TRT1 yeni sezonun en büyük yapımlarından birine imza atarak Uyanış Büyük Selçuklu dizisini seyircinin karşısına çıkardı. Maddi manevi büyük bir proje olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisine bu hafta İmam Gazali dahil oluyor.

UAYANIŞ SELÇUKLU 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK

Yusuf Hemedani ve İmam Gazali; yüreklere dokunan sözleri ile evlerinize konuk oluyor!

İmam Gazali: “Hakk yolunda cenge giden her yiğit bi’ Ali, onun için sallanan her kılıç bi’ Zülfikâr’dır!”

Hakla çarpan gönle şifa, hakkı yazan kaleme kudret, hakla kalkan kılıca nusrettir o…

Turna, babasının tehditlerine rağmen Şelemzar’a gelen Sencer için endişeli… Aynı yerde aynı anda bulunmaması gereken iki kişi Sencer ve Turna!

Tehditlere rağmen Sencer’i Şelemzar’a getiren ne olabilir?

Uyanış: Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları kimler?

Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Layla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci yer alacağı öğrenildi. Buğra Gülsoy dizide Sultan Melikşah’ı canlandıracak. Hatice Şendil, Terken Hatunu, Ekin Koç’da Ahmed Sencer karekterini, Kurtlar Vadisi dizisiyle ün yapan ve son olarak da Payitaht Abdulhamit dizisinde yer alan Gürkan Uygun da Büyük Selçuklu dizisinde Hasan Sabbah’ı canlandıracak. İşte Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları ve karakterleri:

Uyanış: Büyük Selçuklu oyuncu kadrosunda kimler var?

Sevda Erginci – Karekter ismi: Turna

Leyla Lydia Tuğutlu – Karekter ismi: Elçin

Mehmet Özgür – Karekter ismi: Nizamülmülk

Cemal Toktaş – Karekter ismi: İmam Gazali

Osman Sonant – Karekter ismi: Andreas

İlker Kızmaz – Karekter ismi: Arslantaş

Editör: TE Bilisim