TRT 1‘de Çarşamba akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 129. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerini; Engin Altan Düzyatan ve Hande Soral’ın paylaştığı Diriliş Ertuğrul, bu haftada heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Bey, “Bizi güçlü kılan, Allah’ın davasına gösterdiğimiz sadakattir.” diyor.

“ERTUĞRUL’UN YOK OLMASI İÇİN BAHANE ARIYORLAR”

Söğüt’ü kayıların elinden almak için binbir türlü kirli plan yapan Dragos, “Moğollar ve Selçuklu’nun içindeki güçlü kişiler Ertuğrul’un yok olması için bahane arıyorlar.” diye konuşur.

ARTUK BEY YAKALANIR

Fragmanda, pusuya düşürülen Artuk Bey, yakalanır. Artuk Bey’e sandığın yeri sorulur ancak cevap vermez.

Selçuklu alimlerini öldürmek isteyen Moğollar, Söğüt’e baskın düzenler. Ertuğrul Bey, “Bu topraklarda alimlere kim tasallut ederse, celladı Süleyman Şah oğlu Ertuğrul’dur.” diye konuşur.

İşte Diriliş Ertuğrul’un 129. bölüm 2. fragmanı:

Diriliş Ertuğrul 128. bölüm yayınlandı! Moğol direnişi başlıyorKültür Sanat

Diriliş Ertuğrul 129. bölüm fragmanı | Ertuğrul kaçırılan İlbilge’yi kurtaracak mı?Kültür Sanat

Muhabir: Haber Merkezi