Yeni Gelin dizisi tekrardan Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosu izleyicilerin ilgisini çekti. Özellikle Yeni Gelin dizisi ile oyunculuğa, hızlı bir giriş yapan (Şirin) Feride Hilal Akın’nın hayatı en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Başarılı oyuncunun yaşı, memleketi ve hayatı araştırılıyor. Peki Yeni Gelin Şirin kimdir? İşte Yeni Gelin oyuncuları… Detaylar haberimizde…

Yeni Gelin Şirin kimdir? İşte Yeni Gelin oyuncuları…

Feride Hilal Akın, 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Tan Taşçı’nın seslendirdiği Bilir Mi? şarkısını cover yapıp sosyal medyada yayınlayarak birçok takipçi kazanan Feride Hilal Akın; sonrasında çok sayıda şarkıyı cover yaparak sosyal medyada hızla takipçi kazanmıştır. Show Tv’de yayınlanan; başrolü Jessica May Drociunas ve Tolga Mendi’nin paylaştığı Yeni Gelin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamakta ve Şirin karakterini canlandırmaktadır.

Feride Hilal Akın’ın, ilk oyunculuk deneyimi, Yeni Gelin dizisindeki Şirin karakteridir. Diziye; Yeni Gelin’in jenerik müziğini söylemek için stüdyodayken dizinin hem yönetmeni hem de yazarı Ersoy Güler’le tanışmasıyla dahil olmuştur.

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Yeni Gelin’de, Ferhat’ın, fettan Şirin’i; enerjik, delidolu, eğlenceli bir karakter olan Şirin Bozok karakterini canlandıran Feride Hilal Akın, 1.68 metre boyunda 54 kilo ve İkizler burcudur.

Yeni Gelin oyuncuları…

 

Editör: TE Bilisim