Ev Yapımı dizisinin oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Necmi Yapıcı ve Ayşe Tolga gibi isimler yer alıyor. Ev yapımı dizisi  Perşembe akşamları TRT 1 ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Dizi hakkında araştırma yapanlar diziseverler, Nihan Durukan Yapıcı ile ilgili detayları merak ediyor. Bu kapsamda Nihan Durukan Yapıcı kimdir? Ev yapımı oyuncusu Nihan Durukan kaç yaşında ve nereli? sorularına internetten yanıt arıyor. İşte ayrıntılar…

NİHAN DURUKAN KİMDİR?

Nihan Durukan 1 Ocak 1975 yılında dünyaya geldi.

Nihan Durukan 2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Necmi Yapıcı ile evlenmiştir. En son Kız Annesi dizisinde rol alan Nihan Durukan daha önce Büyük Yalan, Sırlar Dünyası, Buyük Buluşma, Son Cellat, Binbirgece, Berivan dizilerinde rol almış ayrıca Mandıra Filozofu İstanbul, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar isimli sinema filmlerinde oynamıştır.

Bir çok reklamda da yer alan Durukan, Şahika Tekand Studio Tiyatro Eğitimi ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Tiyatro eğitimi almıştır. Aslen nereli olduğu ve doğum yeri bilgisine henüz ulaşılamamıştır

Kız Annesi dizisinde rol alan Nihan Durukan Büyük Yalan, Sırlar Dünyası, Buyük Buluşma, Son Cellat, Binbirgece, Berivan dizilerinde boy gösterdi. Film kariyeri boyunca Mandıra Filozofu İstanbul, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar filmlerinde de rol alan oyuncu bir çok reklamda da rol aldı. Şahika Tekand Studio Tiyatro Eğitimi ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Tiyatro eğitimi alan Durukan tiyatro oyunculuğu da yapıyor.

Nihan Durukan, 168 cm boyundadır.

EV YAPIMI DİZİSİ KONUSU NE, NEREDE ÇEKİLDİ?

Rasim Öztekin’in sahnelerini eşi Esra Öztekin çekerken, Esra Öztekin’in sahnelerini eşi Rasim Öztekin çekti. Öztekin ailesi hem oyuncu, hem kameraman, hem ışıkçı hem de sesçi oldu.

İyi günde kötü günde birbirlerine destek olmaya söz vermiş eşler şimdi de set ekibi olarak aile içi dayanışmasını devam ettiriyor. İçlerinde bir oyuncuyla evli olup 3 çocuk yapan Şoray Uzun, en büyük set ekibine sahip. O evin başrolü de sevgili Elçin Şoray ve birbirinden yetenekli oğulları.

Yine bir oyuncu olan Nihan Durukan ile evli olan Necmi Yapıcı’nın oğlu Emre Yapıcı’nın da sinema televizyon öğrencisi ve ödüllü bir kısa filmci olması da bu eve büyük bir avantaj kazandırdı.

Seksenler dizisinin senaristlerinden biri olan Murat Aras’ın aynı zamanda tecrübeli bir yelken belgeselcisi olması; Ayşe Tolga, Aşkın Şenol, Zeki Yılmaz, Baran Karaoğlan, Aslı Pektaş gibi oyuncuların çok iyi içerikler üretiyor olması bu dizinin gerçekleşmesinde çok önemli bir etken oldu.

EV YAPIMI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Ev Yapımı dizisinin oyuncu kadrosunda; Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Ayşe Tolga, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Berat Yenilmez, Begüm Öner, Ceyhun Fersoy, Nihan Yapıcı, Necmi Yapıcı, Faruk Sofuoğlu, Hacı Ali Konuk, Selvet Su Baş, Erdem Baş, Hakan Bulut, Deniz Oral, Eray Yasin Işık, Aslı Pektaş, Baran Karaoğlan, Zeki Yılmaz, Deniz Gök, Caner Karaüç, Bektaş Erdoğan gibi isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilisim