Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 77. bölümü ile ekranlara gelecek dizinin başrol oyuncularının yıkımın yaşandığı bir zamanlar Çukurova Hünkar Yaman a Vahide perçem’in diziden ayrılması sonrasında ortaya bir ayrılık iddiaları daha atıldı. Çok sevilen dizide ayrılığın olacağı dizinin final mi yapıyor sorularını akıllara getirdi. Peki, Bir Zamanlar Çukurova Yılmaz neden ayrılıyor? Uğur Güneş diziden neden ayrıldı, hangi dizide oynayacak? İşte tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

Züleyha ve Yılmaz artık yeni hayatlarına adım attılar mutlu olacaklar derken her şeyi alaşağı edecek bir gelişme yaşandı. Bir Zamanlar Çukurova 77. yeni bölümde Züleyha ve Yılmaz’ın içinde olduğu araç uçurumdan yuvarlanırken izleyiciler başrol oyuncusu Yılmaz’ın diziye veda edip etmeyeceğini araştırmaya başladı.

Bir Zamanlar Çukurova 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve herkesi şoke etti.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 77. BÖLÜM FRAGMANI

UĞUR GÜNEŞ DİZİDEN NEDEN AYRILDI?

Çukurova’da Müjgan’ın ve bebeğinin akıbeti yeni bölümde belli olacak. Bu sırada kulislerde dolaşan iddiaya göre Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda ediyor. Henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi ancak sosyal medyada görüldüğü üzere Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde, izleyicinin gözü Müjgan ve Yılmaz’da olacak gibi görünüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA YILMAZ NEDEN AYRILIYOR?

Kerem Alışık ile aralarında eski sevgili Hilal Altınbilek husumeti bulunan Uğur Güneş 77. bölümde diziden çıkacağı iddia edilirken Uğur Güneş’in eski sevgilisi Hilal Altınbilek yüzünden aralarında husumet çıktığı ve 2 başrol oyuncusu arasında sorunlar olmasından mütevellit et Bir zamanlar Çukurova Yılmaz’ın diziden 77. bölümde ayrılacak.

Ayrıca yetenekli oyunun Kanunsuz Topraklar adlı dizide rol alacağı konuşuluyor.

Editör: TE Bilisim