ATV ekranlarında bu akşam Kuruluş Osman fırtınası esecek. Özellikle diziye katılan karakterler kadar giden karakterler de dikkat çekiyor. 30 bölümü heyecanla bekleyen dizinin sıkı takipçileri 29. bölümde dizinin sevilen isimlerinin başında gelen Bamsı karakterini görmeyince meraklandı. Peki, Kuruluş Osman Bamsı nerede, neden yok? Nurettin Sönmez diziden ayrıldı mı? Konuya ilişkin detaylar haberimizde…

KURULUŞ OSMAN BAMSI NEREDE, NEDEN YOK? NURETTİN SÖNMEZ DİZİDEN AYRILDI MI?

Osmanlı Devleti’nin kuruluş aşamasını anlatan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü heyecanla bekeniyor. Yayınlanan yeni tanıtım videosunda Kuruluş Osman’a dahil olan Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit, Ahmet Yenilmez gibi isimler seyircinin görücüsüne çıktı.

Kuruluş Osman yeni sezon fragmanlarında Bamsı Alp’i canlandıran Nurettin Sönmez’in olmayışı dikkatlerden kaçmadı. Diriliş Ertuğrul’da sonra Kuruluş Osman’da rol alan Nurettin Sönmez’in bu sezon Kuruluş Osman’da yer almayacağı konuşuluyordu. Fakat dizisinin ilk sezonunda yer alan Bamsı karakteriyle Nurettin Sönmez ve Selcan karakteriyle Didem Balçın’ın isimleri ikinci sezon ilk bölüm jeneriğinde de yer aldı. Nurettin Sönmez ve Didem Balçın ilerleyen haftalarda diziye dahil olacak.

Editör: TE Bilisim