13 Şubat 2020 Perşembe günü Kayseri’de okullar tatil mi? Türkiye’nin özellikle İç Bölgesinde yaşayan vatandaşlar yoğun kar yağışı sebebiyle tatil açıklamalarını araştırmakta. Kar yağışı alan illerimizden biri olan Kayseri’de yarın okullar tatil olacak mı, Kayseri Valisi tatil açıklaması yaptı mı diye merak eden öğrenci ve veliler, resmi makamlardan gelecek açıklamalarda okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor. Hem tatil yapmak, hem de kartopu oynayarak kışın tadını çıkarmak isteyen öğrenciler tatil açıklamalarını büyük bir hevesle takip ediyor! Peki, Kayseri’de okullar tatil mi? 13 Şubat Perşembe Kayseri Valisi kar tatili açıklaması yaptı mı? Son dakika gelişmeleri haberimizde!

KAYSERİ’DE OKULLAR TATİL Mİ? 13 ŞUBAT PERŞEMBE KAYSERİ VALİSİ KAR TATİLİ AÇIKLAMASI YAPTI MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıların ardından çarşamba günü Türkiye’de bazı illerde okullar tatil edildi. Van, Rize, Bingöl, Kayseri gibi yoğun kar yağışının devam ettiği illerde, perşembe günü için de kar tatili beklentisi arttı. Olumsuz hava koşulları ve ulaşımda yaşanabilecek olası aksaklıklar nedeniyle, kar yağışının devam ettiği illerde kar tatili açıklamaları takip edilirken, bazı kentlerde valiliklerden son dakika açıklama geldi.

KAYSERİ’NİN 6 İLÇESİNDE OKULLAR TATİL

Kayseri’nin 6 ilçesinde okullar kar yağışı nedeniyle tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, yoğun karın etkili olduğu Bünyan, Felahiye, Sarız, Pınarbaşı, Akkışla ve Özvatan ilçelerindeki okulların bugün tatil edildiği bildirildi. Bugün de Develi, Akkışla, Pınarbaşı, Yahyalı, Yeşilhisar ve İncesu ilçelerinde eğitime ara verilmişti.

Editör: TE Bilisim