Senaryosunu Yılmaz Şahin kaleme alınan yapımcılığı BKM tarafından yapılan Ramo dizisi Show tv’de yayınlanacak. Kadroda yer alan oyuncuların hayranları tarafından uzun süredir beklenen Ramo dizisi çok yakında seyirci ile buluşuyor. Diziseverler, Ramo dizisi konusu nedir? Oyuncuları kim? Ramo dizisi ne zaman yayınlanacak? gibi soruların cevabını araştırıyor. Ramo dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

RAMO DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Ramo dizisi çok yakında Show TV ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan yapacak, Kendisi ile yollar ayrılmıştı. Yeni Yönetmen; Yağız Alp Akaydın oldu.

Ramo 2. tanıtım yayınlandı. Ramo dizisinin yayınlanacağı tarihin yanı sıra Ramo dizisi oyuncu kadrosu ve dizide yer alacak karakterler de oldukça merak konusu! Adana’da çekimleri yapılan dizinin başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç yer alıyor.

OYUNCU KADROSU

Ramo dizisinin başrollerinde Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç yer alırken diğer oyuncular da, Görkem Sevindik, Ekin Koç ve Cemre Baysel olarak belirlendi. Yıldırım’ın partneri olarak Melisa Aslı Pamuk ya da Hazal Filiz Küçükköse isimleri düşünülürken, Esra Bilgiç ‘Avukat Sibel’ karakteri ile ekranlarda olacak. Burcu Cavrar da Cavidan karakteriyle dizi ekibinde yerini alacak.

RAMO DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizi Adana da çekilecek. Show TV’nin iddialı dizisinin müziklerini ise Aytekin Ataş yapacak.

RAMO DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ramo dizisinde iki aile arasında süren büyük mücadelenin ortasında yeşerecek büyük bir aşk anlatılmakta. Ramo dizisinde Adanalı Ramazan ile avukat Sibel’in imkansız aşkı farklı bir dil ile anlatılacak.

Editör: TE Bilisim