FOX TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’un çekildiği hastane hangi hastane, nerede gibi sorular arama motorlarında sorgulanıyor. Perşembe akşamları ekrana gelen ve Savant Sendromlu Ali Vefa’nın (Taner Ölmez) cerrah olma yolunda verdiği mücadeleyi ve karşılaştığı sorunları konu eden Mucize Doktor dizisi çekildiği yerler, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla ilgi çekiyor. Mucize Doktor nerede çekiliyor sorusu da yayın süresince en çok aranan sorular arasında yer alıyor. Peki,Mucize Doktor’un çekildiği Berhayat Hastanesi nerede? Berhayat Hastanesi’nin gerçek adı ne? Detaylı bilgi haberde.

Mucize Doktor’un çekildiği Berhayat Hastanesi nerede? Berhayat Hastanesi’nin gerçek adı ne?

FOX Tv’nin en çok izlenen dizisi Mucize Doktor; İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki Pendik ilçesinde yer alan VM Medical Park Pendik Hastanesi‘nde çekilmektedir. Hastanenin adı diziye, ‘Berhayat Hastanesi‘ olarak uyarlanmıştır.

Türkiye’de faaliyet gösteren sağlık grubu MLP Care Grubu’nun amiral gemisi konumundaki Medical Park Hastaneleri, 1993 yılından bu yana yurdun 16 ilinde 25 hastane ile hizmet vermektedir.

Mucize Doktor dizisinde Beliz’in babasından kendisine kalan ve üvey annesi Kıvılcım ile aralarında büyük bir savaşa neden olan ve dizi çekimlerinin gerçekleştirildiği Berhayat Hastanesi, mimarisi ve devasa yapısıyla izleyenlerin ilgi odağıoluyor.

Ferahlatıcı atmosferiyle de dikkati çeken ve dizide ‘Berhayat Hastanesi’ olarak bilinen VM Medicak Park Pendik Hastanesi, 62 bin merekare genişliğe sahip kapalı alan üzerine kurulmuştur. 330 normal, 53 adet de yoğun bakım olmak üzere toplamda 383 yatak kapasitesiyle İstanbul Anadolu Yakası’nda vatandaşlara sağlık hizmeti sunmaya devam etmektedir.

VM Medical Park Pendik Hastanesi’nin 301 araç kapasiteli 3 katlı 2 adet kapalı otopark ve 1 de açık otoparkı bulunmaktadır. Vale ücretinin 15 lira olduğu hastanenin devasa yapısı, Mucize Doktor dizisinde de takipçilerin dikkatini çekerek internette araştırmalara konu olmaktadır.

Editör: TE Bilisim