TV8’de yayınlanan Survivor 2020’de dün akşam yapılan eleme ile heyecanıyla devam ediyor. Son haftaların en güçlü ismi olan, parkurları yıkıp geçen Sercan Yıldırım’ın Survivor’a veda etmesinin ardından adada tüm dengelerin değişmesi bekleniyor.Çıktığı bireysel oyunların çoğunu kazanan Sercan, 6 dokunulmazlıktan 1’ini kaybedince eleme adayı olmuş ve toplu SMS kurbanı olunca yarışmadan elenen isim oldu. Peki, Survivor büyük final hangi tarihte? Survivor 2020 ne zaman bitiyor? Ayrıntılar haberde..

Survivor 2020 ne zaman bitiyor? Survivor büyük final hangi tarihte?Acun Ilıcalı’nın konseyde yaptığı açıklamaya göre; Survivor’ın bitmesine sayılı günler kaldığını açıkladı. Sercan’ın elenmesiyle birlikte Survivor’da 5 isim yoluna devam edebilecek. Bundan sonra ödül oyunu oynanmayacak. 2 gün üst üste dokunulmazlık oyunu oynanacak ve bir kişi daha adaya veda edecek. Finale 4 kişi kalacak.

Tekrar bir toplu SMS’e çıkılacak. 2 yarışmacı daha Survivor’a veda ettikten sonra 13- 14 Temmuz Salı Survivor büyük final olacak.Acun Ilıcalı, Survivor 2020 final tarihinin 13-14 Temmuz 2020 olduğunu açıkladı.  Finale ise sadece eski yarışmacılar ile Survivor 2020 yarışmacılarının aileleri katılacakSurvivor 2020 büyük finali İstanbul’da gerçekleşecek. Survivor hayranlarının büyük merakla beklediği final oyunları canlı olarak yayınlanacak.

Editör: TE Bilisim