TV8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda’daki Boncuk’un gerçek hikayesi araştırılıyor.. Dizide sürekli halüsinasyonlar gören ve hayal dünyasında ermişlerle konuştuğunu sanan Boncuk’un Doktor Hanım’dan aldığı destekle bu girdağptan ne zaman kurtulacağı merak ediliyor. Burcu Biricik’in başarıyla oynadığı Boncuk karakteri dizide izleyenler tarafından en çok ilgi alan hikayeler arasında yer aldı. Peki, Kırmızı Oda’daki Boncuk’un gerçek hikayesi nedir?

Kırmızı Oda Boncuk’un gerçek hikayesi ne? Kırmızı Oda Boncuk kimdir, gerçek adı nedir?

Emine gerçek hayatta, babasından şiddet görmüş ve annesinin maruz kaldığı ağır şiddet durumlarına da maruz kalmış bir çocukluk geçirmiştir.

Emine yıllardır yurt dışında yaşayan ve 3 çocuğu olan bir kadındır. Emine, 3 yıl öncesinde kadar sıradan ve sakin bir hayatı olduğundan bahsederken kimsenin kendisini anlamamasından şikayet ediyor. Kulağına sesler geldiğinden söz eden Emine, kendisini isteyenlerin çok olduğunu ve onu başkasına vereceklerini doktor hanımına anlatmaya başlıyor. Hollanda’da yaşayan Emine ve eşi hiç arkadaşları dostları olmadığından bahsediyor. Doktor hanım Emine’ye bazı ilaçlar veriyor ve 1 ay sonrası için bir kez daha randevulaşıyorlar. Kitapta bir daha Emine’nin bir başka seansından söz edilmiyor. Romanda biraz havada kalan hikaye dizide her hafta işlenecek gibi duruyor. Ermişlerle konuştuğunu söyleyen Boncuk’un hastalığı da merak konusu oldu. Şizofreni ve paranoid bozukluk arasında bulunan Boncuk’un öyküsü özellikle sosyal medyada dikkatleri çekmeyi başardı.

Kırmızı Oda’nın 14. bölümünde, ermiş insanlar ile birlikte yaşayan ve bu ermiş kişileri sadece kendisinin görebildiği bir danışan geliyor.

Kırımız Oda Boncuk karakterinin halüsinasyonları esnasında ermişlerle konuştuğunu iddia ederek gerçeklerden giderek bağını koparması sonucu eşi Sadık (Onur Bilge) çareyi Doktor Hanım’da arar.

Doktor Hanım Boncuk’u düştüğü bu girdaptan kurtarabilecek midir…

Burcu Biricik kimdir? İşte oynadığı diziler…

Burcu Biricik, 4 Mayıs 1989 yılında Antalya Elmalı’da doğdu. Lisans eğitimini İzmir Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümü’nde tamamladı. Üniversite yıllarında Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çalışmaya başlamıştır. İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım, Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda ve kısa filmlerde rol almıştır.

2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasına katılmış ve Akdeniz Kraliçesi olarak seçilmiştir.

Oyunculuğun yanı sıra 2016 yılında Çok Uzak Fazla Yakın filminin yönetmenliğini yapan Burcu Biricik, 2015 yılında nişanlandığı reklamcı Emre Yetkin ile 30 Temmuz 2016 tarihinde evlendi.

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde Dila karakterine hayat veren Burcu Biricik, 1.70 cm boyunda, 53 kilo ve Boğa burcudur.

Burcu Biricik’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kuzgun (Dila) (TV Dizisi)

2019 – Çiçero (Ajan) (Sinema Filmi)

2018 – Her Şey Seninle Güzel (Deniz) (Sinema Filmi)

2018 – 8. Gün (Bahar)(TV Dizisi)

2016 – Çok Uzak Fazla Yakın (Aslı) (Sinema Filmi)

2016 – Hayat Şarkısı (Hülya) (TV Dizisi)

2014 – Şeref Meselesi (Kübra Güngör) (TV Dizisi)

2014 – Ulan İstanbul (Kübra) (TV Dizisi)

2014 – Bana Masal Anlatma (Ezgi) (Sinema Filmi)

2013 – Kedi Özledi (Lale) (Sinema Filmi)

2013 – İnanç Odası (Kurban) (Sinema Filmi)

2013 – Beni Böyle Sev (Seda) (TV Dizisi)

2012 – Düşman Kardeşler (Derya) (TV Dizisi)

2012 – Ustura Kemal (TV Dizisi)

2011 – Muhteşem Yüzyıl (Cariye) (TV Dizisi)

2007 – Maçolar (TV Dizisi)

Editör: TE Bilisim