Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi de koronavirüse yakalandı! Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde Çebi’nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapılırken futbolcular, teknik ekip ve tesis çalışanlarına yapılan testlerde 8 kişide koronavirüs tespit edildiği açıklanmıştı. Peki Ahmet Nur Çebi kaç yaşında, kimdir ve nereli? Konuyla alakalı tüm detaylar haberimizde…

Beşiktaş’ta koronavirüs depremi! 8 isim pozitif çıktı

Spor

Habere Git

AHMET NUR ÇEBİ KAÇ YAŞINDA, KİMDİR VE NERELİ? BEŞİKTAŞ BAŞKANI AHMET NUR ÇEBİ DE KORONAVİRÜSE YAKALANDI!

Ahmet Nur Çebi, 1959’da Trabzon’da dünyaya geldi. Babası iş adamı Yaşar Kaptan Çebi, annesi ise Ayten Çebi’dir. Tayfun Çebi ve Arzu Efe adında iki kardeşi var. Ahmet Nur Çebi’nin babası sanayici olması hasebiyle demir çelik ticareti yaptığından, işi gereği 1964 yılında aile Karabük’e göç etti. Bu nedenle Ahmet Nur Çebi, öğrenimini Karabük’te gördü.

AHmet Nur Çebi, TED Karabük Koleji lisesinde okudu. 1983 yılında Marmara Üniversitesi Ekonomi Fakültesinden mezun oldu. Yurt dışında bu alanda bir buçuk sene eğitim alan Çebi, vatani görevini de 1985 senesinde Ağrı Eleşkirt 29. Piyade Alayı’nda yedek olarak tamamladı.

Ahmet Nur Çebi, Çebi enerji, martaş liman tesisleri, Çebi denizcilik gibi şirketlerin yönetim kurulu başkanlığını yürütmekte. Ayrıca Türkiye Karabük demir çelik işletmeleri yönetim kurulu başkan yardımcılığı ve haddeciler derneği başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

1986 senesinde Berna Çebi ile hayatını birleştiren Ahmet Nur Çebi’nin, bu evlilikten Elgiz Nur, Mina Nur ve Yaşar Kaptan adlarında 3 çocuğu dünyaya geldi.

Ahmet Nur Çebi yüz nakli oldu mu?

Beşiktaş olağanüstü kongresinde en çok oyu alarak seçimin galibi olan Ahmet Nur Çebi’yle ilgili sosyal medyada ve özellikle Twitter’da yüz nakli olup olmadığı merak edilen konular arasında yer aldı.

Ancak Ahmet Nur Çebi’nin bu şekilde bir operasyon geçirdiği konusunda herhangi bir bilgi yer almamaktadır.

Editör: TE Bilisim