Tahir Sarıkaya kimdir’ konusu, sabahları Beyaz Tv’de yayınlanan Uyan Türkiye’m adlı programı sunan Sarıkaya’nın, Can Ataklı ve Fatih Portakal iddiaları üzerine bir anda gündem oldu. Arama motorlarında Beyaz Tv’de yayın yapan Tahir Sarıkaya kimdir soruları yoğunlaşmaya başladı. Sarıkaya’nın fatih Portakal iddiasının detayları da merk ediliyor. İşte bir anda gündem olan Tahir Sarıkaya’dan Fatih Portakal iddiası! Beyaz TV’de program yapan Tahir Sarıkaya kimdir? Cevabı haberimizde.

Tahir Sarıkaya’dan Fatih Portakal iddiası! Beyaz TV’de program yapan Tahir Sarıkaya kimdir?

Tahir Sarıkaya Beyaz Tv’de sunduğu Uyan Türkiye’m adlı programın bugünkü yayınında, RTÜK tarafından Fatih Portakal ve Can Ataklı’ya ceza verileceği iddiasında bulundu.

Sarıkaya iddialarına Fatih Portakal ve Can Ataklı’nın geçtiğimiz günlerdeki açıklamasını gerekçe gösterdi.

Fatih Portakal sunduğu Fox Ana Haber programında, Türkiye’nin Libya’ya askeri destek sağlamasındaki amacın, doğalgaz ve petrol olduğunu söyleyerek emperyalizmle ilgili birtakım açıklamalarda bulunmuştu.

Can Ataklı ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kim Milyoner Olmak İster yarışma programına katılan işitme ve konuşma engelli Ümmü Gülsüm Genç ile yaptığı görüntülü telefon konuşmasına ilişkin, ‘Türbanlı olmasaydı konuşmazdı’ ifadelerini kullanmıştı.

Bu iki açıklama üzerine bugün Tahir Sarıkaya’dan bir iddia geldi. Sarıkaya beyaz Tv’de sunduğu Uyan Türkiye’m programında bu sabah, ‘RTÜK’ten Fatih Portakal’a çarşamba günü ağır bir para cezası’, ‘Can Ataklı’ya da 5 program kapatma cezası’ verileceğini söyledi.

Tahir Sarıkaya kimdir?

İlginç açıklamaları ve yorumlarıyla zaman zaman gündemde yer alan Tahir Sarıkaya, Beyaz TV’de program sunuculuğu yapmaktadır. Sarıkaya, Uyan Türkiye’m isimli programdaki açıklamalarıyla zaman zaman sosyal medyada gündem olmuştur.

Tahir Sarıkaya 2003-2011 yılları arasında İhlas Haber Ajansı’nda görev yapmıştır.

43 yaşındaki Tahir Sarıkaya aslen Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesine mensuptur.

Üniversite eğitimini Ankara Gazi Üniversitesi’nde tamamlayan Tahir Sarıkaya hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Editör: TE Bilisim