Köy ve mahallelerde görev alan Muhtarlar vatandaşın yaşadığı sorunları çözmek için görev üstlenirler. Demokrasinin temel taşlarından biri olan muhtarlık görevini yerine getirenler mahalle sakinlerinin dertlerini çözmek için aracı rol oynamaktadır. Bu özel günde vatandaşlar 2020 Muhtarlar Günü ile ilgili kutlama mesajlarını araştırıyor. Haberimizin içerisinden Muhtarlar Günü mesajları ve sözlerine erişebilirisiniz…

MUHTARLAR GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ! 2020 MUHTARLAR GÜNÜ İLE İLGİLİ KUTLAMA MESAJLARI

Demokrasinin temel taşlarından biri olan muhtarlık görevini yerine getiren kıymetli muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü en içten dileklerimle kutlarım. Devletimizin temsilcisi olarak çok önemli bir vazifeyi icra ile mükellef olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında üstün başarılar temenni ediyor, Aziz Milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten tüm mahalle ve köy muhtarlarımızın ’19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Her türlü imkansızlıklara rağmen; kendi mahallesinde, köyünde yaşayan vatandaşlara hizmet götürmeye çalışan tüm muhtarlarımızın muhtarlar günü kutlu olsun. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor sağlıklı, bereketli, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyoruz. Demokrasinin zincirimizin ilk halkasını oluşturan Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olan halkımızın bizzat seçtiği muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir çalışma hayatı diliyorum. Mahallelerimiz için özveriyle çalışan, demokrasinin ve yerel yönetimlerin halka hizmetteki ilk yüzü olan muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü kutluyoruz. Devletin, vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaşa en yakın idari birimimiz olarak önemli bir görevi ifa eden muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü”nü kutluyorum. Milletimiz için görevlerini layıkıyla ifa eden muhtarlarımızın, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun. Değerli muhtarlarımıza üstün gayret vehizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, tüm muhtarlarımızın “Muhtarlar Günü” nü en içten duygularımla kutluyorum. Devletimiz ve Milletimiz arasında gönül köprüleri kuran, demokrasimizin temel yapı taşı olan kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günün’nü tebrik ediyorum.

Editör: TE Bilisim