Star TV’nin sevilen dizis Sefirin Kızı’nda Menekşe ölüyor mu? Sefirin Kızı’nın Menkşe’si Tülin Yazkan kimdir? Sancar’ın karısı Menkşe rolünü oynayan Tülin Yazkan başarısıyla göz dolduruyor. İzleyiciler Sefirin Kızı 29. bölümde bıçaklanan Menekşe ölecek mi sorusunun yanıtını arıyor. Eski sevdalısı Loki tarafından bıçaklanan Menekşe’nin akıbeti merak konusu oldu. Peki, Sefirin Kızı Menekşe ölüyor mu? Sefirin Kızı’nın Menkşe’si Tülin Yazkan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberde.

Sefirin Kızı Menekşe ölüyor mu?

Sefirin Kızı 29. bölümünde eski sevdalısı Loki’nin bıçakladığı görüntüler merak konusu oldu. Peki Sefirin Menekşe ölecek mi? Menekşe, Nare ve Sancar destanını engelleyen kilit isimlerden olduğundan böyle önemli bir karakterin diziden ayrılacağı düşünülmüyor. Gelişmeler ise ilerleyen bölümlerde net olarak ortaya çıkacak.

Sefirin Kızı’nın Menekşe’si Tülin Yazkan kimdir?

Tülin Yazkan, 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Eğitimini Beykent Üniversitesi Oyuculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. Yılanların Öcü dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan güzel oyuncu daha sonra Yaz’ın Öyküsü ve Bodrum Masalı dizilerinde rol almıştır. Fox Tv’de yayınlanan; başrolü Fikret Kuşkan, Ebru Aykaç ve Emel Çölgeçen’in paylaştığı Kırlangıç Fırtınası dizisinin kadrosunda yer almış ve İnci karakterini canlandırmıştır.

Yetenekli oyuncu bir dönem Ufak Tefek Cinayetler dizisinde de rol almıştır.

Editör: TE Bilisim