Melis Sezer kimdir, nereli? Grand Slam’e katılan Melis Sezer kaç yaşında? sorusu sıkça araştırılmaya başlandı. Milli tenisçi Melis Sezer de Survivor yarışmacıları içerisinde yer alınca vatandaşlar hakkında araştırma yapmaya başladı. Yarışmaya günler kala, Survivor 2021 takipçileri, Melis Sezer ve diğer yarışmacılar hakkında araştırma yapılınca detayları haberimizde derledik. Peki, Melis Sezer kimdir, nereli? Grand Slam’e katılan Melis Sezer kaç yaşında? işte tüm detaylar haberimizde…

GRAND SLAM’E KATILAN MELİS SEZER KAÇ YAŞINDA?

Melis Sezer Survivor Ünlüler yarışmacılarından biri oldu. Tenis sporundaki başarılarıyla tanınan Melis Sezer aynı zamanda Grand Slam’e katılan ilk Türk tenisçi. Melis Sezer, ‘Bugüne kadar milli sporcu olarak kortlarda birçok ilke imza attım.

Milli tenisçi Melis Sezer, bir süre Enka’da forma giydi. Sezer, aha önce Avustralya Açık Grand Slam Turnuvasına ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi oldu. Melis Sezer, Survivor’da iddialı olacağını açıkladı.

MELİS SEZER KİMDİR, NERELİ?

Melis Sezer, 2 Haziran 1993 tarihinde İzmir’de doğdu. Türk millî tenisçi Melis Sezer, Enka Spor Kulübü oyuncusudur. Melis Sezer, 2010 yılında Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası’na ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi oldu.

Melis Sezer, Instagram hesabından Survivor’a gidişini şu sözlerle duyurmuştu:

Bugüne kadar milli sporcu olarak kortlarda birçok ilke imza attım. Şimdi sıra Survivor’da! 2021 Survivor’ında; azmimi, inancımı ve cesaretimi göstermek için ünlüler takımında karşınızdayım. Beni yetiştiren aileme, bana güvenen destekçilerime ve memleketim İzmir’e yakışır şekilde mücadele edeceğim.

Bana bugüne kadar gösterdiğiniz ve bugünden sonra göstereceğiniz destekleriniz için teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum, Survivor’da görüşmek üzere!

Editör: TE Bilisim