Bu yıl büyük bir heyecanla geçen Survivor’da final heyecanı yaklaştı. 13-14 Temmuz 2020 tarihlerinde Galaport’ta yayınlanan final programının ardından 2020 Survivor şampiyonu da belli olacak. Dün akşam Barış Murat Yağcı ile yaptığı karşılaşmada rakibine 5-0 galip gelen Berkan Karabulut hakkındaki araştırmalar yoğunluk kazandı. Peki, Survivor Berkan Karabulut kimdir, boyu kaç cm, nereli ve kaç yaşında? İşte mesleği ve hayatı hakkında merak edilenler…

İlk yarı finalist Berkan Karabulut

2020 Survivor’da ilk dokunulmazlık oyunu finalinde Barış Murat Yağcı ve Berkan Karabulut karşılaştı. Beş galibiyete ulaşan ilk ismin adını yarı finale yazdıracağı kıran kırana oynana mücadelenin ardından kazanan isim 5-0 skorla Berkan Karabulut oldu.

Survivor Berkan Karabulut kimdir, boyu kaç cm, nereli ve kaç yaşında? İşte mesleği ve hayatı

Survivor 2020’nin en güçlü isimlerinden biri olan Berkan Karabulut, 2018’den bu yana yarışmaya katılmak için hazırlıklarını sürdürüyordu. Azimli sporcu, yarışmanın başladığı ilk haftalarda ünlüler takımındaki Erman ve gönüllüler takımındaki Fatma’nın diskalifiye olmasının ardından kadroya dahil olan isimlerden biri olmayı başardı. Uzun boyu ve güçlü yapısıyla izleyicinin oldukça dikkatini çeken Berkan Karabulut’un boyu internette sık sık sorgulanıyor.

Survivor Berkan Karabulut’un boyu kaç cm?

Survivor Ünlüler takımı Berkan Karabulut yarışmada uzun boyuyla dikkat çekiyor.

Survivor Berkan Karabulut’un boyu 193 cm’dir.

Survivor 2020 yarışmacılarından Berkan Karabulut, kişisel eğitimci ve plates hocasıdır. Berkan Karabulut, vücut geliştirme üzerine çalışmalarını sürdürmektedir.

7 yaşında futbola başlayan Berkan Karabulut basketbolla da yakından ilgili. 2 yıl kadar A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013’te fitness eğitmenliğine başlamıştır. 1,5 yıl boyunca Bellevue Residance’da eğitmenlik yaptıktan sonra bir arkadaşıyla birlikte ortak olarak Kuruçeşme’de spor stüdyosu açmış, 25 Aralık 2015’te ise kendi spor salonunu açarak, o tarihten bu yana Dublex Bahçeli bir stüdyo işletmektedir.

2011 yılında Bilecik Üniversitesinde okumaya başlayana Berkan Karabulut 2015 yılında mezun olmuştur.

Survivor 2018’e Marcus isimli yarışmacı erken veda etmek zorunda kalınca Survivor 2018’de artık Berkan Karabulut’lu dönem başladı. Berkan Karabulut aslında Survivor 2018 seçmelerinin tamamını geçmiş ancak Survivor 2018 as kadrosuna Acun Ilıcalı tarafından alınmamıştı. Yedekte olan Gönüllüler takımın yarışmacısı Berkan Karabulut uzun dönemdir Survivor ‘da yarışacak gibi hazırlıklarına devam etmekteydi.

Survivor Berkan yarışma konusundaki düşüncelerini şöyle ifade ediyor;

‘4 senedir kendimce birçok şekilde emek verip aslında her defasında karşılığını aldığımı düşündüğüm ve bana başından beri inanılmaz motivasyon sağlayan Survivor mücadelesinde son noktalardayım. Bu yarışta zorlukları göğüsleyebileceğime ve yılmadan kendi yolumu takip edebilecek güce sahip olduğuma eminim.’

Survivor Berkan Karabulut birçok ünlü ile spor salonunda beraber çalışma imkanı bulmuştur. Berkan Karabulut Sercan Badur ile de antrenman yapmıştır.

Editör: TE Bilisim