Her geçen gün can almaya devam eden koronavirüs dolasıyla televizyon kanalları daha önce yayınlanmış dizilerin eski bölümlerini yeniden yayınlıyor. İlginç hikayesi ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Masum dizisinin oyuncu kadrosu oldukça zengin. Seyirciler ise Masum dizisi ile ilgili Masum dizisi nerede çekildi? Masum dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? gibi sorulara yanıt arıyor. Merak edilen ayrıntılar haberimizde..

Masum dizisinin konusu nedir?

Başlarda sıradan görünen bir Türk ailesinin etrafında yaşanan olayları Polise ve Dram harmanlanarak ekranlara taşınacak. Emekli bir komiser olan Cevdet (Haluk Bilginer) ve karısı emekliliklerini şehirdeki uzak bir çiftlikte huzur içinde geçirirken birden küçük oğullarının bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelmesiyle ailenin hayatı mahvolur.

Dizinin konusu basitçe anlatmak gerekirse, Komiser Cevdet’in ailesinin trajedisini anlatan bir gizem dizisi. Bir kaza sonucu kardeşi ve eşini kaybeden Tarık, akli dengesini yitirmiştir ve günlerini küçük bir sahil kasabasında babası ve annesiyle beraber geçirmektedir. Ancak Komiser Yusuf’un bu kasabaya tatile gelmesinin ardından, işlerin tam olarak da böyle olmadığı yavaş yavaş ortaya çıkacak ve bir ailenin parçalanışı gözler önüne serilecektir.

Masum dizisi nerede çekildi?

Masum dizisinin çekimleri daha çok İstanbul, Şile ve Ağva’da gerçekleşti.

Masum dizisinin oyuncuları kimler?

Masum dizisinin oyuncuları şöyle:

Haluk Bilginer (Cevdet)

Ali Atay (Yusuf)

Okan Yalabık (Tarık)

Serkan Keskin (Taner)

Tülin Özen (Emel)

Nur Sürer (Nermin)

Bartu Küçükçağlayan (Selim)

Tür: Dram ,  Polisiye

Yönetmen: Seren Yüce

Senarist: Berkun Oya

Yapımı: 2017

Ali Atay, Masum dizisinde Yusuf komiser rolüyle izleyenlerden tam not aldı.

Editör: TE Bilisim