Kanal D’de Perşembe akşamı yayınlanan Afili Aşk’ın yerine Dudullu Postası dizisi yayınlanıyor. Böylece televizyon ekranlarına yeni bir dizi daha yayın hayatına başladı. Dudullu Postası dizisi ilk bölümü 2 Nisan’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı. Dizi merakla beklenirken Dudullu Postası’nın ilk bölümü yayınlandı. 2. bölüm 9 Nisanda yayınlanıyor. Dudullu Postası 1. bölümü izleyen diziseverler Mucize Doktor’un başrol oyucusu Taner Ölmez’i (Ali Vefa) Dudullu Postası’nda görünce şaşırdı. Bundan dolayı “Mucize Doktor final mi yapıyor? Taner Ölmez diziden ayrıldı mı?” sorularını cevap aranmaya başlandı. İşte merak edilenler ayrıntılar..

Dudullu Postası dizisi ne zaman başlıyor?

Dudullu Postası dizisi 2 Nisan Perşembe akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Aynı akşam FOX TVde yayınlanan Mucize Doktor’un ekrana gelmesi izleyenler şaşırtacak.

Dudullu Postası dizisi yeni dizi mi?

Dudullu Postası dizisi yeni bir dizi değil. Çünkü daha önce internet ortamında yayınlanmıştı. Şimdi o dizi televizyon ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Mucize Doktor final mi yapıyor, bitiyor mu? Ali Vefa (Taner Ölmez ) diziden ayrılacak mı?

Öncelikle şuan açıklık getirmek gerekir Dudullu Postası dizisi, yeni çekilen bir dizi olmadığı için Mucize Doktor final yapmayacak. Dolayısıyla Ali Vefa da diziden ayrılmayacak.

DUDULLU POSTASI KONUSU NEDİR?

Dudullu Postası, gazeteciliği hayatının orta yerine koymuş, yeteneksizliğinden bihaber olan ama kendini de memleketin yegane gazetecisi zanneden, kendine hayranlığıyla kör olan Asım’ın (Güven Kıraç), Dudullu’da bir yerel gazete çıkarmak istemesiyle başlıyor. Yeni açılan gazetede, arkadaşları Ersan (Ahmet Rıfat Şungar) ve Cem’le ( Özgür Emre Yıldırım) çalışmaya başlayan Tayfur (Taner Ölmez) bir yandan aşık olduğu Melis’e (Hazar Ergüçlü), Melis’in abisi Eyüp’ü (Bülent Şakrak) atlatarak ulaşmaya çalışırken bir yandan da gazetedeki ekip arkadaşlarıyla birlikte mahalledeki “Kayıp Babalar”ı bulmaya çalışır.

DUDULLU POSTASI KONUSU VE OYUNCULARI

Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Erkan Can, Bülent Şakrak, Güven Kıraç, Ahmet Rıfat Şungar, Ayda Aksel, Levent Tülek, Aslı Bekiroğlu, Özgür Emre Yıldırım

Editör: TE Bilisim