Yüz milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya platformları kendilerini yenilemeye devam ediyor. Dünya üzerinde birçok kullanıcısı olan Instagram yeni özelliği kullanıcılarını şaşırttı. Instagram uygulamasına son gelen güncelleme sonrası keşfet butonu kaldırılıp kaldırılmadığı merak ediliyor. Peki, Instagram keşfet özelliği kalktı mı? Instagram’da reels özelliğinden keşfete geçiş var mı? Keşfet nerede? Reels kapatma bilgileri… Tüm bu soruların merak edilen yanıtı haberimizde…

INSTAGRAM KEŞFET ÖZELLİĞİ KALKTI MI? KEŞFET NEREDE?

Milyonlarca kullanıcısı bulunan sosyal medya platformu Instagram’ın keşfet özelliğine bakanlar uygulamanın alt bölümünde reel videolarının keşfet’in yerini aldığını gördü. Instagram değişikliğe giderek yalnızca çeşitli hesapların foto ve videolarının bulunduğu bu kısma reels videolarından bir bölüm oluşturmuş durumda. Peki Instagram keşfet nerede? İşte detaylar…

Instagram Keşfet yerine gelen Reels butonu

INSTAGRAM KEŞFET YOK!

Dünya devi sosyal medya uygulaması Instagram son yaptığı güncelleme ile kullanıcılarına kısa süreli panik yaşattı. Bu paniğin sonucunda kullanıcılar Instagram Keşfet yok gibi mesajlarla sosyal medyada binlerce paylaşım yaptı. Panik yapmaya gerek yok çünkü keşfet duruyor. Sadece yeri değişti.

Instagram Keşfet butonunun yeni yeri

Instagram keşfet özelliği kaldırılmadı, sadece uygulama üzerinde buton yer değiştirdi. Instagram kullanıcıları artık ana sayfada DM’nin hemen yanında yer alan keşfet butonuyla özelliği kullanmaya devam edecekler.

Instagram Reels kapatmanın henüz bir yolu bulunmuyor ancak uygulama haricinde herhangi bir tarayıcıdan giriş yapıldığında Instagram Reels görünmüyor.

Editör: TE Bilisim