Uzun yıllar ardından ekranlara dönen ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in adıyla yeniden gündeme gelen Gülçin Karakaya’nın kim olduğu merak konusu oldu. Hakkında az bilginin olduğu Karakaya için detaylı bilgilere haberimizde yer verdik. Peki, Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya kaç yaşında ve nereli? Tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

GÜLÇİN KARAKAYA KİMDİR? GÜLÇİN KARAKAYA KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

İbrahim Tatlıses’in yeni sevgilisinin ismi Gülçin Karakaya olarak biliniyor. Hakkında çok bilginin olmadığı Gülçin Karakaya’nın 26 yaşında.

Perihan Savaş’tan çok konuşulan açıklama: Önceki gün görüntülenen Savaş, “Ben kadınsız yapamam” diyen 68 yaşındaki Tatlıses’in, kendisinden 42 yaş küçük olan Gülçin Karakaya’yla olan aşkı ile ilgili ilginç bir yorumda bulundu: “Çok söyleyecek bir söz yok. Allah akıl fikir versin.”

İbrahim Tatlıses, şöhret basamaklarını henüz tırmanmaya başlamadığı yıllarda, ilk ve tek resmi evliliğini Urfa’da üç çocuğunun annesi (Ahmet, Gülden, Gülşen) Adalet Tatlıses ile yaptı. Şanlıurfa’da yaşayan Adalet Tatlıses ve İbrahim Tatlıses’in 3 çocuğu bulunuyor.

Ahmet, Gülden, Gülşen adlı 3 çocuğu Adalet Tatlıses’ten olan İbrahim Tatlıses, evlatlarıyla sık sık görüşüyor. İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet ile arkadaş gibi oldu. Hatta Ahmet bir dönem babası İbrahim Tatlıses’in korumalığını bile yaptı.

Editör: TE Bilisim