Sen Çal Kapımı yeni bölüm bugün var mı? 2 Ocak FOX TV yayın akışı ile ilgili tüm detaylar haberimizde derledik. Sen Çal Kapımı dizi yeni bölüm yayınlandıktan sonra gözler bir sonraki yani sen çal kapımı yeni bölüm tanıtımına çevrilmişti. Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Sen Çal Kapımı yeni bölümü FOX TV’de canlı yayın olarak izlenebiliyor. Dizinin yeni bölümünün bugün var olup olmadığını merak eden vatandaşlar sıkça Sen Çal Kapımı yeni bölüm bugün var mı sorusunu araştırıyor. Peki, Sen Çal Kapımı yeni bölüm bugün var mı? 2 Ocak FOX TV yayın akışı işte detaylar…

SEN ÇAL KAPIMI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yılbaşı partisi Serkan’ın gözaltına alınması nedeniyle tatsız sonuçlanır. Serkan yeni yılın ilk saatlerini emniyet duvarları arasında geçirirken elbette üzülenler ve sevinenler vardır. Serkan hakkında asılsız ihbarda bulunan Semiha Hanım, Serkan ile beş dakika için bile olsa görüşmek için çabalayan Eda’nın karşısına çıkar ve Serkan Eda aşkını tehdit eden konuşmasını yapar.

Şimdi Eda, babaannesinin tehditleri ve Serkan’a olan aşkının arasında kalmıştır. Bu sırada aynı zamanda zengin bir işadamı olan genç ve yakışıklı Arap Prens Artlife Mimarlık ile çalışmak için ortaya çıkar. Bu prensi şirketle tanıştıran Semiha Hanım’dır ve çok başka planları vardır.

Şef Alexander’ın yemek konusundaki yetenekleri yüzünden Ayfer’le görüşmeye başlaması Aydan’ı kızdırır. Onun da Alexander’la yakınlaşmak istemesi eğlenceli anların yaşanmasına neden olur. Engin ve Pırıl’ın taze evliliklerinde ise Engin rahat tavırlarıyla Pırıl’ın sınırlarını zorlamaktadır.

Prens Seymen’in şirket ile çalışmaya başlaması herkesin hayatında sarsıntılara yol açar. Beraber çalışmaya başlamalarını kutlamak için bir akşam Prens Seymen, Semiha Hanım, Eda ve Serkan bir araya gelir. Bu yemek çok büyük bir sırrın ortaya çıkmasına neden olacaktır.

SEN ÇAL KAPIMI YENİ BÖLÜM BUGÜN VAR MI?

Bir sonraki bölümde ne olacağını merak eden Hander Erçel ve Kerem Bursin hayranları birbirleri ile yeni bölümü beklemenin heyecanını yaşıyor. Son yayınlanan bölüm ve yeni yayınlanacak bölüm FOX’ta yayınlanan dizinin geniş bir hayran kitlesi tarafından izlendiğini gösteriyor.

Başrollerinde Kerem Bursin ile Hande Erçel’in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi büyük bir hayran kitlesi tarafından izleniyor. Dizinin her sahnesi merakla bekleniyor ve yeni bölüm fragmanı yayınlanması ile heyecan oluşturmuş durumda.

FOX TV CANLI YAYIN İZLE

2 Ocak 2021 Cumartesi Sen Çal Kapımı canlı izle dizisi FOX’ta yeni bölümleri ile Sen Çal Kapımı FOX TV tek parça full son bölüm arayanların imdadına yetişiyor.

Sen Çal Kapımı 2 Ocak 2021 Cumartesi tarihi gününde 20:00 saatinde FOX TV’de yeni bölüm yayınlanacak.

FOX TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

2 OCAK FOX TV YAYIN AKIŞI

08:30 İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu 11:15 Mehmet Özer ile Mutfakta 12:15 Kamera Arkası 13:00 Sen Çal Kapımı 16:30 Son Yaz 19:00 Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu 20:00 Sen Çal Kapımı

Editör: TE Bilisim