İzmir Denizli tren saatleri aralığı, 07:45 ila 18:25 olarak belirlenmiştir. İzmir Denizli tren saatleri arasında, 24 farklı istasyona ulaşım sağlamak mümkündür. 8 ayrı saat dilimi kapsamında yapılan yolculuk ile son olarak Denizli-Goncalı istasyonlarına ulaşım sağlanır.

İzmir Denizli Tren Durakları Nelerdir?

İzmir denizli tren istasyonları şu şekilde sıralanır:

İzmir Basmane, Geziemir, Adnan Menderes Havalimanı, Menders, Pancar, Torbalı, Tepeköy, Selçuk, Çamlık, Ortaklar, Germencik, İncirliova, Aydın, Umurlu, Köşk, Karaeli, Sultanhisar, Atça, İsabeyli, Nazilli, Kuyucak, Pamukören, Horsunlu, Buharkent, Sarayköy, Goncalı, Denizli,

Tüm bu istasyon durakları İzmir Denizli tren saatleri aralığına uygun şekilde bilet temin edilen seferler kapsamında ziyaret edilir.

İzmir Denizli Treni Hareket Saatleri Nelerdir?

İzmir Denizli treni kalkış saatleri şöyledir:

Tren İzmir kalkış istasyonundan 07:45, 09:00, 11:25, 15:30, 16:30, 18:25 saatlerinde hareket eder.

Trenin karşı sefere geçmesi halinde ise; Denizli istasyondan İzmir’e dönüş kapsamında 04:20, 05:50, 08:25, 12:45, 14:35, ve son olarak 17:30 saatlerinde harekete geçilir.

İzmir Denizli Tren Rezervasyonu Nasıl Yapılır?

İzmir Denizli trenine rezervasyon yaptırmak için izlenen adımlar:

Rezervasyon için telefonla İzmir garına ait olan ‘’ 0232 484 86 38’’ numarası aranmalıdır. Destek hattını cevaplayan gişe görevlisine, TC kimlik numarası, isim, soy isim, tercih edilen sefer saati ve günü belirtilerek, rezervasyon yaptırılmak istendiği ifade edilir. Bu kapsamda talebi alan çalışan, ilgili tarih için tren bilet rezervasyonunu tanımlar.

Rezervasyon tarihinde, garda bulunan bilet gişesinden ödem ve HES kodu bildirimi yapılarak bileti temin etmek, hemen ardından yolculuğa çıkmak mümkün hale gelir.

İzmir Denizli Tren Seferi Kaç Saat Sürer?

İzmir Denizli tren yolculuğu süresi, 4 saat 15 dakika olarak ifade edilir. Bu süre kapsamında ilk durak olan İzmir’den son durak olan Denizli istasyonuna ulaşım tamamlanır. İzmir Basmane’den yola çıkan tren, ortalama 40 dakika içinde Menderes durağına, 2,5 saat sonra Aydın istasyonuna, 3 saatlik süre ardından Nazilli durağına ulaşım sağlar.

İzmir Denizli Tren Bileti Fiyatları Ne Kadar?

İzmir Denizli tren bileti ücretleri hakkında detaylar şu şekildedir:

İzmir Denizli tren yolculuğu için tam bilet fiyatı 28 TL olarak belirlenmiştir. 13 ila 26 yaş arasında olan gençler, bileti 24 TL ücret üzerinden indirimli olarak satın alırlar. İzmir Denizli treni gidiş-dönüş bilet ücreti ise rezervasyon kapsamında indirim oranı üzerinden 40 TL olarak satın alınır.

İzmir Denizli trenine Nazilli istasyonundan binecek olanlar, bilet için 19 TL ücret ödemesi yaparlar.

İzmir Denizli Tren Bileti Nasıl Alınır?

İzmir denizli tren bileti edinmek için izlenen adımlar şu şekilde sıralanır:

Bilet İzmir Basmane gar gişelerinden, 28 TL ücret karşılığında direk temin edilir. İnternet üzerinden online bilet almak isteyenler ise; EYBİS sistemine giriş sağlayarak, sefer saati sorgulamalıdır. Bu işlem için internetten https://ebilet.tcddtasimacilik.gov.tr/view/eybis/tnmGenel/tcddWebContent.jsf adresine giriş yapılır. Açılan ana sayfadaki boşluklar üzerine nereden nereye ulaşım sağlanmak istendiği, tercih edilen sefer saati ve günü, yolcu sayısı bilgileri girilir. Safa altındaki ‘’ara’’ kutucuğuna tıklanır. İşlem ile ekrana ilgili sefer bilgisi yansır. Bu alanda görüntülene tablo üzerinden koltuk seçimi yapılıp ‘’devam’’ kutucuğu seçilir. Yeni pencerede TC kimlik numarası, e-posta adresi, HES kodu ve cep telefonu boşluklara yazılıp, ‘’ödeme yap’’ kutucuğuna tıklanır. Son adımda banka kartı veya kredi kartı numarası verilip, ‘’ödemeyi onayla’’ kutucuğuna tıklanır.

Adımlar sonunda İzmir Denizli tren saatleri aralığına uygun şekilde alınan bilet, e-posta adresine gönderilir.

Benzer İçerikler:

TCDD Tren Saatleri

♦ Adana Mersin Tren Saatleri

Ankara İstanbul Hızlı Tren Saatleri

İskenderun Mersin Tren Saatleri

Mersin Adana Tren Saatleri

Aydın İzmir Tren Saatleri

Denizli İzmir Tren Saatleri

2021 Tren Saatleri Kaç İle Kaç Arasında?

Güncel

Habere Git

Editör: TE Bilisim