Beşiktaş’ta UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam deplasmanda oynanacak Braga maçı öncesi sürpriz bir gelişme yaşandı. Teknik direktör Abdullah Avcı, yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle Portekiz’e gidemedi.

ABDULLAH AVCI’YA NE OLDU?

Avcı, ağır grip nedeniyle gördüğü tedavi sonrasında takımının başına geçecek kadar iyileşemeyince Braga karşısında takımın başında yardımcı antrenör Recep Uçar’ın çıkmasına karar verildi. Bu gelişme sonrası Beşiktaşlı taraftarlar “Recep Uçar kimdir?” sorusunun yanıtını aramaya başladı. İşte Recep Uçar hakkında merak edilenler.

RECEP UÇAR KİMDİR?

Beşiktaş’ta geçen sezon görev yapan Şenol Güneş’in yerine teknik direktörlük görevine getirilen Abdullah Avcı, teknik ekibini de siyah-beyazlı kulübe taşıdı. Avcı’nın kurmayları arasında yer alan isimlerden biri de Recep Uçar’dı. Antrenörlük kariyeri öncesi profesyonel futbolcu olan Recep Uçar, Pendikspor ve eski adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İBB) takımlarının formasını giydi. 1998 yılından itibaren bu iki kulüp arasında gidip gelen Uçar, 2008 yılında futbolculuk kariyerini sonlandırdı.

AVCI’DAN AYRILMADI

Daha sonra antrenör olarak futbolun içinde kalmaya devam eden Uçar, 2013 yılında Abdullah Avcı’yla birlikte İBB’nin (şimdiki adıyla Başakşehir FK’nın) teknik ekibinde göreve başladı. Recep Uçar, bu sezon başında ise yine Abullah Avcı ile birlikte Beşiktaş’a transfer oldu. 22 Eylül 1975 İstanbul doğumlu olan Uçar, bu akşamki Braga maçında kulübede Beşiktaş’ı idare edecek.

Editör: TE Bilisim