TV8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’in merakla beklenen 10. bölümüyle 11 Mart Çarşamba akşamı ekranlara geldi. Diziseverler, TV8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 10. son bölümü tek parça izlemek istiyor. Ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Mehdi yoğun bakımda. Peki, ölecek mi? Bu sorunun cevabı ve bol gerilimli Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm yayında… Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm izle seçeneği haberimizin detayında yer almaktadır.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜM

Yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekran başına kilitleyen, Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı TV8’in iddialı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 10. bölümüyle sizlerle…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜM İZLE TV8 SEÇENEĞİ İÇİN TIKLAYIN 

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi nerede çekiliyor?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi genel olarak İstanbul’da çekiliyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi için bir kaç ile set kurulsa da genel çekimler İstanbul’da yapılıyor. Özellikle Pier Loti tepesindeki sahnelerin hala seyircilerin aklında…

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yapımcısı ve yönetmeni

Tv8 ekranlarında kasım ayında yayına girecek olan Evim dizisinin yapımcısı Onur Güvenatam’ın sahibi olduğu OG Medya olacak. Son olarak Tehlikeli Karım ve Erkenci Kuş dizilerinde yönetmen olarak yer alan Çağrı Bayrak’nın yönetmenliğini üstlendiği Evim dizisinin senaristi ise ünlü senarist Eylem Canpolat olacak. Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Evim dizisinin kadrosunda bir çok ünlü isimde bulunacak. Son dönemlerin yükselen yapım şirketlerinden olan OG Medya 2020 de hem Atiye dizisi ile hemde Evim dizisi ile çok ses getirmeyi planlıyor. Atiye dizisinin kadrosunda Beren Saat, Mehmet Günsür Metin Akdülger Melisa Şenolsun gibi çok önemli isimler var.

Doğduğun Ev Kaderindir konusu nedir?

İbrahim Çelikkol’un ‘Mehdi’, Demet Özdemir’in ise ‘Zeynep’ karakterine hayat vereceği dizide, hayatın baştan kötü davrandığı bu iki yaralı ruh aidiyet hissini birbirinde bulacak ve zorlu bir aşkın efsanesini yazacak. İkilinin bu yolculuğunu artık yalnızca sözlüklerde bulunan aşka dair tüm kelimeleri izleyicisine yeniden anlatacaktır.

Editör: TE Bilisim