Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu filmi 2017 yılında sinemaya yansımıştı. 4 Ocak 2020 tarihinde ise akşam saat 20:00’de Kanal D ekranlarında TV seyircisinin önüne gelecek. Sinemaseverlerin büyük beğenisini kazanan Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu, bu akşam da tv izleyicisini kazanmanın peşinde olacak. Filmi ilk defa izleyecek olan seyirci, filmin oyuncuları ve konusu hakkında detayları araştırıyor. Peki, Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu filmi konusu nedir? Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu oyuncuları kimler?

VALERİAN VE BİN GEZEGEN İMPARATORLUĞU FİLMİ KONUSU

Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu filmi 28. Yüzyıl’da geçmektedir. Filmin konusunda, bin gezegenden gelmiş galaksinin en farklı ırkları, devasa bir metropole dönüşen Alpha şehrinde yaşamaktadır. Alpha şehrinde yaşayan tüm ırklar, huzur ve barış için kendi bilgi ve yeteneklerini diğerleriyle paylaşmaktadır. Huzur ve barış ortamını koruyabilmek için özel ajanlar tüm ırkların son umudu olacaktır.

VALERİAN VE BİN GEZEGEN İMPARATORLUĞU IMDB PUANI

Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu filmi yayınlandığın günden bugüne IMDb puanı: 6,5’tir.

VALERIAN VE BİN GEZEGEN İMPARATORLUĞU FİLMİ OYUNCU KADROSU

Ünlü yönetmen Luc Besson’ın yönetmenliğini yaptığı Valerian Ve Bin Gezegen İmparatorluğu filminin oyuncu kadrosunda, Clive Owen, Cara Delevingne, Ethan Hawke, Dane DeHaan ve ABD’nin ünlü şarkıcısı Rihanna gibi oyuncular yar alıyor.

Editör: TE Bilisim