Enes Batur, popülerliğini youtube üzerinden yapmış olduğu video paylaşımları ile kazanmış ve başarıya ulaşmıştır. Enes Batur, 1998 senesinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk sosyal medya alanında, Youtube üzerinden yapmış olduğu oyun konsol inceleme videoları paylaşarak büyümeye başlayan Enes Batur, bugün bir filme ve şarkılara sahip bir isim haline gelmiştir. Geçtiğimiz yıllarda çıkarmış olduğu Enes Batur, Hayal mi Gerçek mi? Sinema filminden sonra Enes Batur şarkıları da çıkarmaya başlamıştır. Enes Batur’un babası bir polistir, annesi ise bir hemşiredir. Ankara’da doğan Enes Batur Ankara’da yetişmiştir.

Enes Batur Şarkıları

Enes Batur, paylaşıma devam ettiği youtube videoları dışında, aynı zamanda şarkılar da yapmaktadır. Yapmış olduğu şarkılar ise kısa süre içerisinde oldukça beğenilen parçalar arasında yerini aldı. Enes Batur Şarkıları, genellikle pop türünde yer almaktadır. Enes Batur tarafından çıkarılmış olan şarkılar; 2017- Diss, 2018- Gel hadi gel, 2018- Sen yerinde dur, 2019- Dolunay gibi şarkılardan oluşmaktadır. Çıkarış olduğu şarkılar, oldukça beğenilmekte ve oldukça yüksek dinleyici sayısına ulaşmaktadır. Enes Batur, şarkılar dışında video çekimlerine devam etmektedir. Komik video paylaşımları yaparak, insanların yüzünü güldürmeye devam etmektedir.

Enes Batur – Ayaz

Enes Batur tarafından 2020 yılında çıkartılmış olan bu parça, oldukça beğenilmektedir. Kısa bir süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından dinlenen Enes Batur – Ayaz şarkısı, oldukça anlamlı ve insanların hoşuna giden bir şarkı olmayı başardı. Enes Batur’un yeni şarkılarından biri olan Ayaz şarkısı için aynı zamanda bir klip de çekildi.

Enes Batur – Dolunay

Enes Batur tarafından 2019 senesinde çıkarılan bu parça, oldukça büyük başarılara imza atmıştır. Müzik türü Hip Hop olan Enes Batur – Dolunay şarkısı, içermiş olduğu anlamı sözler nedeniyle oldukça beğenildi. 2019 senesinden beri hayranları ve şarkıyı beğenenler tarafından hala severek dinlenilmeye devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim