TV8’de jüriliğini Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın yaptığı MasterChef 2020 sürüyor. Dün akşam Afyon’dan yayınlanan yeni bölümde yörenin lezzetleri hazırlanarak ekran başındaki izleyicilere de tanıtımı sağlandı. Dokunulmazlık oyununun oynandığı bölümde heyecan doruktaydı. 29 Ağustos 2020 akşamı yayınlanan bölümde eleme potasına giden isimlerden biri de Gülşah Suna oldu. Bu gelişme sonrasında yarışmacının kişisel bilgileri merak edildi. Peki, Masterchef Gülşah Suna kimdir, kaç yaşında, nereli? Gülşah Suna nerede çalışıyor? Detaylar metnin devamında…

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları dün akşam tandır çorbası, illibada sarması, haşhaşlı bükme, Afyon kebabı, vişneli ekmek tatlısı menüsünü hazırladı. Afyon’da Kocatepe Başkomutan Tarihi Milli Parkı’nda yapılan yemeklere ise misafirler oy verdi.

Masterchef Gülşah 

Suna 

kimdir, kaç yaşında, nereli? Gülşah

Suna

nerede çalışıyor?

10 Ekim 1992 Üsküdar doğumlu Gülşah Suna, 28 yaşında ve asıl mesleği hipodromlara at yetiştirmek. Ancak Gülşah Suna, pandemi dönemi nedeniyle işsiz kalmış. Geçen sene de MasterChef’e katılmış fakat ilk turda çok konuştuğu için yemeğe koyması gereken köfteyi tavada unutmuş ve bu yüzden şeflerden hayır oyu almış.

Gülşah Suna Ayrıca havacılık üzerine özel bi şirkette çalışıyor. 3 yaşından beri yemek yaptığını söylüyor. Yemek yapmak ve yaptığı yemekleri insanların beğenmesi, Gülşah’ın en büyük zevkleri arasında.

MasterChef Türkiye’de şansını bir kez daha deneyen Gülşah Suna “Yemek yapmak bir sanattır. Ben iyi bir sanatçı olduğumu düşünüyorum. Umarım bu sene şefler lezzetimi beğenirler ve iyi bir tabak çıkartmışımdır.” dedi.

Editör: TE Bilisim