MasterChef Türkiye finali ne zaman, nerede yapılacak? MasterChef’te birincilik ödülü ne 2020? gibi sorular yarışmanın sıkı takipçileri tarafından sıkça araştırılıyor. Final haftasında son dörtlü arasından Özgül ve Emir elenmişti. Finale kalan Serhat ve Barbaros arasında kıyasıya mücadele devam ederken iki isimden birisi büyük ödülün sahibi olacak. Ayrıca MasterChef tarihinde ilk kez büyük final iki gün sürmüş olacak. Peki, MasterChef Türkiye finali ne zaman, nerede yapılacak? MasterChef’te birincilik ödülü ne 2020?

MASTERCHEF TÜRKİYE FİNALİ NE ZAMAN, NEREDE YAPILACAK?

Masterchef 2020’de yarışma boyunca ön plana çıkan Serhat Doğramacı ve Barbaros Yoloğu finale kalan isimler oldu. Özgül ve Emir’in elenmesinin ardından son ikiye kalan Serhat ve Barbaros finalde kozlarını paylaşıyorlar. Final yarışması bugün yani 3 Ocak 2021 Pazar akşamı TV8 ekranlarındaki canlı yayınla belli olacak.

MASTERCHEF’TE BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ NE 2020?

2020 yılında yapılan MasterChef Türkiye’de birinci olacak kişiye verilecek hediye netleşmedi. 2018 yılında MasterChef şampiyonuna 100 bin TL para ödülü verilmişti. 2019’da ise son model bir otomobil ödülü vardı.

Masterchef 2020 yarışmasında ödül olarak para verilmesi ihtimalinde Şampiyona 500 bin TL şampiyonluk ödülü verileceği düşünülüyor. Ayrıca şampiyon olan kişiye bir de kupa veriliyor.

Editör: TE Bilisim