Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor. Dün akşam yeni bölümü yayınlanan dizinin izleme oranları dizinin hala çok sevildiğini gösteriyor. Öyle ki canlı yayın seçeneğini kaçıran izleyiciler son bölüm izle alternatif seçenekleri internet üzerinden araştırmaya başladı. Sizin için derlediğimiz bu haber ile Zalim İstanbul son bölüm hakkında tüm detaylara ulaşabileceksiniz…  Zalim İstanbul son bölüm izle! Kanal D ile Zalim İstanbul 35 son bölüm tek parça full izle…  Zalim İstanbul son bölüm izle haber detayı dirilispostasi.com editörleri tarafından oluşturulmuştur.

Peki, Zalim İstanbul son bölümde neler oldu?

16 Mart 2020 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul’un 35. Bölümünde, Cenk’in ve Psikolog Oya’nın bebek itirafları şok etkisi yaratıyor! Cenk, annesi Şeniz’in düştüğü durumdan sonra vicdanı kendisini rahatsız eder. Cemre’ye olan aşkına saygısızlık ettiğini düşündüğü sırrını açıklar. Ceren’in bebeğinin kendisinin olduğunu söyler. Cemre ve diğerleri duydukları bu itiraftan dolayı büyük şok yaşarlar. Cemre, Nedim’in de içinde olduğu bu sırdan dolayı öfkeyle karşılık verir. Seher’in öfkesi de Ceren’de patlak verir.

Zalim İstanbul son bölüm izle! Kanal D ile Zalim İstanbul son bölüm full izle seçeneği için tıklayın!

Zalim İstanbul 36. yeni bölüm fragmanı

Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Son bölüm izlemeden önce göz atmak isterseniz işte Zalim İstanbul 36. yeni bölüm fragman:

Editör: TE Bilisim