Spor ekranlarının ünlü isimlerinden birisi olan Dilay Kemer uzun süredir tedavi görüyordu. Fenerbahçe TV’nin sunuculuğunu yapan Kemer, ikinci kez yakalandığı hastalığına bu kez yenik düşerek vefat etti. Sporseverin sevdiği isimlerin başında gelen genç kadının acı haberini ailesi sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Dilay Kamer’in hastalığı neydi? Dilay Kamer neden öldü? İşte tüm bilgiler…

DİLAY KAMER’İN HASTALIĞI NEYDİ? DİLAY KAMER NEDEN ÖLDÜ?

Fenerbahçe TV’nin sevilen sunucusu Dilay Kemer’in uzun süredir kanser ile mücadele ediyordu. İkinci kez kan kanseri olduğunu öğrenilen genç kadın yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermişti. Acı haber ise bugün ailesinde geldi. Ekranların sevilen ismi iki kez yakalandığı kanseri bu kez yenemeyerek vefat etti.

Dilay Kemer son olarak geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan şu mesajı paylaşmıştı:

“Merhaba… Uzun zaman oldu paylaşım yapmayalı. Açıkçası ‘Nasılsın?’ sorusuna verecek net bir cevabım olana kadar sessiz kalmaya devam edecektim. Çünkü ‘İyiyim’ desem iyi değilim, ‘Kötüyüm’ desem kötü de değilim ama iyileşemedim arkadaşlar. Hala hastane-ev arası mücadele dolu bir hayat yaşıyorum. Tahmin edersiniz ki bu durumdayken en duymak ve cevaplamak istemediğim soru nasıl olduğum. Her dakika bunu konuşmak, herkese tek tek anlatmak moralimi bozuyor. Zaten doktorum da hastalık konuşmayı yasakladı ama bütün o güzel mesajlar için, endişeleriniz için teşekkür ederim ve böyle hayırlı bir gecede yine dualarınızda olmak isterim.”

DİLAY KEMER KİMDİR?

Dilay Kemer, 1988 yılında Antalya’da doğdu. Üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen Dilay Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezun oldu.

2009 yılında kendime bir moda blogu açtı, o zamanlar bu kadar popüler değildi. İki yıl blogu hobi olarak yürüttükten sonra, bir reklam ajansında staja başladı. Staj yaparken bir yandan da spikerlik-sunuculuk eğitimine başladı.

Yaklaşık 1.5 senelik hazırlık sonunda İhsan Topaloğlu ve Yasir Kaya’nın şans vermesiyle, hayal ettiği sektörde yer buldu. Bir süredir de Fenerbahçe TV’de hem ana haberi hem de çeşitli programları sunuyordu.

Editör: TE Bilisim