20 Temmuz 2016 tarihinde beyaz perdeye yansıyan Star Trek Sonsuzluk filmi bu akşam Kanal D’de yayınlanacak. Yönetmenliğini Justin Lin’in yaptığı filmin konusu ise merak edildi. Star Trek Sonsuzluk filmi yayınlandığı günden itibaren 343,5 milyon ABD doları hasılat elde etmişti. Filme harcanan bütçe ise 185 milyon ABD dolarıdır. Bu kadar büyük bütçeyle ciddi bir hasılat yakalayan Star Trek Sonsuzluk filmi bu akşam TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Kanal D yayın akışında yer alan filmin oyuncuları da merak edilmeye başlandı. Diriliş Postası olarak Star Trek Sonsuzluk filmi konusu detaylarını derledik. Peki, Star Trek Sonsuzluk oyuncuları kimler? Tüm bu detaylar ve Star Trek Sonsuzluk fragmanı haberimizde.

STAR TREK SONSUZLUK FİLMİ KONUSU

Star Trek Sonsuzluk filmi konusu, Atılgan gemisinin ve cesur mürettebatının uzayın bilinmeyen derinliklerinde yeni bir düşmanla karşılaşmasını anlatıyor. Kirk ve ekibini yok etme tehlikesi söz konusudur ve bu bilinmeyen, ücra bölgede iletişim de yoktur. Kirk mürettebatı toparlamaya ve Yorktown üssünü kurtarmak için geri dönmeye çalışacaktır.

STAR TREK SONSUZLUK OYUNCULARI

B Star Trek Sonsuzluk, Bilinmeze Doğru: Star Trek fiminin devam filmi ve Star Trek film serisinin 13. filmi olan 2016 yapımı Amerikan bilim kurgu ve aksiyon filminin oyuncuları ise Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Sofia Boutella, Idris Elba, Karl Urban, Zoe Saldana ve Anton Yelchin gibi isimlerden oluşuyor.

STAR TREK SONSUZLUK FİLMİ FRAGMANI İÇİN TIKLA!

Editör: TE Bilisim