Usta oyuncu Kemal Sunal’ın kült yapımlarından biri olan Garip filmi bu akşam ekranlara geliyor. Filmde Kemal Sunal’ın rol arkadaşı olan küçük Fatoş hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Sinema severler filmin ekrana geldiği dönemde özellikle Fatoş karakterini canlandıran Ece Alton ile ilgili bilgileri araştırıyor. Sevimli tavırlarıyla yıllardır seyircinin gönlünde taht kuran Garip filmindeki Fatoş’un şimdiki hali görenleri şaşırttı. Peki, Fatoş rolündeki Ece Alton kimdir? Ayrıntılar haberde yer alıyor.

Garip filmindeki Fatoş’un son hali nasıl?

Garip filminin Fatoş’u Ece Alton’u 40 yaşında görenler gözlerine inanamıyorlar. Fatoş o kadar değişti ki, görenler bir daha bakıyor ama o küçük halinden bir eser bulamıyor.

Garip filminin konusu nedir ve oyuncuları kimler? Garip filmi kaç yılında çekildi?

Televizyon

Habere Git

Ece Alton kimdir?

1986 yılında 6 yaşında rol aldığı sinema filmi Garip ile hafızalara kazınan Ece Alton’un son halini görenler bu kadar da değişimin olamayacağını düşünüyor. yönetmenliğini Memduh Ün’ün üslendiği Garip filminde başrolde ünlü oyuncu Kemal Sunal vardı. Film o dönem olduğu gibi sonrasında da televizyonlarda yayınlanınca seyirciden tam not almıştı. Fatoş rolü ile Ece Alton’un performansı hiç unutulmadı. Ece Alton’ın 2020 yılı itibari ile 40 yaşına bastığını hatırlatalım.

Bir döneme damga vuran Türk sinemasının efsanelerinden Kemal Sunal’ın ‘Garip’ filminde ‘Fatoş’ karakterini canlandıran Ece Alton’un son hali şaşkınlık yaratıyor.

Garip filminin Fatoş’u kaç yaşında ve nereden mezun oldu?

1 Ocak 1980 doğumlu olan Oya Ece Alton İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur.

Editör: TE Bilisim