Çağla ile Yeni Bir Gün” sağlıktan iyi beslenmeye, kadınlara yönelik tüm konular ele alınacak, son trendler, farklı ve detaylı bilgiler izleyiciyle paylaşmaya devam ediyor. Kendi alanlarında uzman doktorları ve estetisyenlerle gerçekleştirilen canlı yayın programda izleyicilerden gelen tüm sorulara ve merak edilen konulara canlı yayında yanıt bulunacak. Hayatınızı kolaylaştıracak, bütçe tasarrufu sağlayacak birbirinden sağlıklı, kaliteli ve önemli tüyolar verecek. İşte, Çağla ile Yeni Bir Gün 1 Şubat Pazartesi canlı izle! Fox Tv Çağla ile Yeni Bir Gün yeni bölüm HD izle!

ÇAĞLA İLE YENİ BİR GÜN 1 ŞUBAT PAZARTESİ CANLI İZLE! FOX TV ÇAĞLA İLE YENİ BİR GÜN YENİ BÖLÜM HD İZLE!

ÇAĞLA İLE YENİ BİR GÜN YENİ BÖLÜM İZLE 1 ŞUBAT PAZARTESİ İZLE

Çağle ile Yeni Bir Gün programı hafta içi her gün saat 11:00’da FOX TV ekranlarında olacak. İzleyiciler bugünkü yeni bölüm canlı yayın linkini yukarıdaki bağlantıdan ulaşabilirler.

Çağle ile Yeni Bir Gün programının bant yayını ile ekranlarda yer alması ve yeni bölümünün ekranlarda olmaması birçok izleyici tarafından araştırılan konu oldu. Çağla Şikel’in sunduğu programın canlı olarak yayınlanmadığı sorusuna internet üzerinden yanıt arayan vatandaşlar, ünlü sunucunun durumu hakkında bilgi edinmek istedi.

Editör: TE Bilisim