ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube! Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını 3 Şubat Çarşamba! seçenekleri izleyicileriler tarafından sıkça araştırılıyor. Bugün canlı yayında neler yaşanacağını merak eden izleyiciler yeni bölüme erişmek istiyor. Türkiye’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından birisi olan Müge Anlı’da yaşanan tüm gelişmeler haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle Youtube! Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayını 3 Şubat Çarşamba!

MÜGE ANLI CANLI İZLE 3 ŞUBAT ÇARŞAMBA! ATV MÜGE ANLI İLE TATLI SERT CANLI YAYINI İZLE HD!

MÜGE ANLI CANLI YAYINI! ATV

MÜGE ANLI 2 ŞUBAT ÇARŞAMBA! YOUTUBE

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı'nın programına katılan Fatma Kalay, 1984 yılında Harem otogarında kaybolan kızı Emel'i bulmak için yardım istedi. Bugünkü programda yaşanan son dakika gelişmesi ise tüm Türkiye'yi gözyaşlarına boğdu.MÜGE ANLI'NIN AYAKLARINA KAPANDIKızının bulunduğu haberini alan anne Fatma Kalay gözyaşları içinde Müge Anlı'ya teşekkür etti. Acılı annenin ayaklarına kapanmasıyla şoke olan Müge Anlı, "Artık dayanamayacağım" diyerek maske takıp Kalay'a sarıldı.

37 yıldır kayıp olan Emel hakkında bilgi veren Müge Anlı, 1984 yılında kaybolan Emel'in 2 çocuk annesi ve bankacı olduğunu, 1985'in Mart ayında evlatlık alındığını şuan İngiltere'de olduğunu açıkladı.

Editör: TE Bilisim