Lenovo'nun müşteri hizmetleri departmanı, şirket adıyla birlikte bu tedarikin kalitesini de bilir ve taleplerinize, şikayetlerinize ve soru çağrılarınıza ek olarak, ürün bilgileri ve danışmanlık hizmetleri de sağlar. Lenovo müşteri hizmetleri departmanı, tüm sorunları bir an önce çözmek için hızlı çalışmayı ilke edinmiştir. Müşteri memnuniyeti endeksine dayalı şirket, her departmanında bu prensibi benimsemiştir.

LENOVO MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARASI NEDİR?

Masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, el bilgisayarları, tabletler ve cep telefonlarıyla ilgili her türlü sorunuz veya sorununuz için Lenovo müşteri hizmetleri telefon numarası ile çözüm elde edebilirsiniz. Ürün hakkında bilgi edinebilir ve tamir, bakım ve onarım hizmetleri sağlamanıza yardımcı olur.

  • Lenovo Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 0 212 222 88 90

LENOVO MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇ İLE KAÇ ARASINDADIR?

Lenovo Müşteri Hizmetleri, elektronik aygıtlarınızın karşılaştığı çeşitli sorunlar için haftanın altı günü mesai saatleri içinde kişisel veya şirket hizmetleri sağlar. Mesai saatleri içinde olduğu takdirde her türlü sorununuz için etkili çözüm sağlamaktadır.

  • Lenovo Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri: 09.00 – 19.00

LENOVO MÜŞTERİ HİZMETLERİ FAKS NUMARASI NEDİR?

Lenovo müşteri hizmetleri yalnızca arama yoluyla değil faks yoluyla da iletişim kurmaktadır. Size iletmesi gereken belgeleri faks yoluyla iletmektedir. Eğer sizin de Lenovo’ya iletmeniz gereken yazılı veya görsel belgeler varsa faks numarasını kullanabilirsiniz.

  • Lenovo Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 0 212 222 88 90

LENOVO MÜŞTERİ HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜK TELEFON NUMARASI VE ADRESİ NEDİR?

Lenovo genel müdürlüğü Ataşehir/ İstanbul’da yer almaktadır. Evrak iletme, genel müdürle konuşma veya elinizde olmayan sebepleri bildirme gibi durumlarda bu merkeze gidebilirsiniz. Ayrıca evden çıkmadan işinizi halletmek istiyorsanız Lenovo müşteri hizmetleri genel müdürlüğünü telefon numarasını da arayabilirsiniz.

  • Lenovo Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0 850 755 56 86
  • Lenovo Genel Müdürlük Adresi: PALLADİUM TOWER İŞ MERKEZİ BARBAROS MAH. KARDELEN SOK. NO:2 KAT:3 OFİS NO:13 34746 / ATAŞEHİR / İSTANBUL

LENOVO İNSAN KAYNAKLARI İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

Eğer Lenovo firmasında çalışmak istiyorsanız insan kaynaklarını arayarak bu konuda bilgi alabilirsiniz. Açık pozisyonlar, size uygun çalışma alanları, firmanın çalışma politikaları gibi her türlü konuda insan kaynakları size en doğru bilgiyi sunacaktır. Ayrıca Lenovo bunun için sitesinde kariyer isimli bir sayfa oluşturmuştur. Buraya internet sitesi üzerinden girerek her türlü konuda detaylı bilgi alabilirsiniz. Lenovo insan kaynaklarına ulaşmak için doğrudan müşteri hizmetlerini arayabilir ve sizi yönlendirmesini isteyebilirsiniz.

  • Lenovo İnsan Kaynakları Telefon Numarası: 0 212 222 88 90

LENOVO MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM FORMU NEREDEN DOLDURULUR?

Lenovo müşteri hizmetleri iletişim formu doldurmak için Lenovo Türkiye web sitesine girmeniz gerekmektedir. Dilek, öneri, şikayet ve isteklerinizi firmaya iletmek için formu doldururken adınızı, soyadınızı, telefon numaranızı, konuyu ve mesajınızı yazmanız gerekmektedir.

  • Lenovo Müşteri Hizmetleri İletişim Formu

LENOVO MÜŞTERİ HİZMETLERİ ŞİKAYET HATTI TELEFON NUMARASI NEDİR?

Lenovo müşteri hizmetleri şikayeti için aramanız gereken numara genel müdürlük numarasıdır. Yaşadığınız sorunu ve şikayetinizi genel merkeze anlatabilir ve en etkili şekilde ve kısa süre içinde probleminizi çözebilirsiniz.

  • Lenovo Şikayet Hattı Telefon Numarası: 0 212 222 88 90
Editör: TE Bilisim