Rambo Okan kimdir? Abdurrahim Albayrak'a saldırı girişiminde bulunan Rambo Okan tutuklandı mı? 6 Şubat 2021 tarihinde oynanan Fenerbahçe- Galatasaray maçının ardından Galatasaray ikinci Başkanı Abdurrahim Albayrak taraftarlardan Rambo Okan adlı bir kişinin saldırı girişimiyle karşılaştı. Peki, Abduraahim Albayrak'a saldıran Rambo Okan kimdir? Rambo Okan tutuklandı mı? Bilgiler yazımızda.

Rambo Okan kimdir? Rambo Okan tutuklandı mı?

Süper Lig'in 24. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini sarı kırmızılı takım tek golle kazanırken karşılaşmanın ardından herkesi şoke eden bir olay yaşandı.

Galatasaray'ın İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, maçın ardından röportaj vermeye hazırlandığı esnada Rambo Okan olarak bilinen bir taraftar tarafından saldı teşebbüsünde bulundu.

Rambo' lakaplı Fenerbahçe taraftarı Okan Güler, stat çıkışında konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak’a 'Ne yüzle geldin, ne yüzle geldin' diyerek saldırıda bulunmaya çalıştı.

Spor şube ekipleri, taraftarı yaka paça Albayrak'ın yanından uzaklaştırdı.

Yaşanan olaydan hemen sonra müsabakayı değerlendiren Albayrak ise "Florya'dan galibiyet için çıkmıştık. İyi bir gol attık, güzel oynadık, 3 puanı aldık, yolumuza devam ediyoruz. Bugün biz kazandık, yarın başkası kazanır. Bunları büyütmemek lazım." diye konuştu.

Rambo lakaplı Okan Güler'in gözaltına alındığı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim