Esra Erol canlı izle 11 Şubat Perşembe 2021! ATV ile Esra Erol’da son bölüm tek parça izle! ATV ekranlarının dikkat çeken programı Esra Erol’da yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Sevilen programda bugün hangi neler yaşanacağı merak ediliyor. Özellikle Mevla-Salih olayında şoke eden olaylar zinciri çok konuşuldu. İşte Esra Erol canlı izle 11 Şubat Perşembe 2021! ATV ile Esra Erol’da son bölüm tek parça izle…

ESRA EROL CANLI İZLE 11 ŞUBAT PERŞEMBE 2021! ATV İLE ESRA EROL’DA SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

ESRA EROL CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayımlanan "Esra Erol'da" programında tüm Türkiye'nin konuştuğu sapkın ilişki üçgeninde sona gelindi.

Esra Erol'da programına hem eşi Mevla Kaya hem de 19 yaşındaki sevgilisi Nilüfer Uysal ile birlikte yaşayan Salih Kaya damga vurmuştu. Mevla son kararını canlı yayında verdi.

Mevla, kocası Salih'e bir şans daha vereceğini duyurdu. Tüm Türkiye'de kadınların eleştirdiği Mevla, ailesi ve çocukları için kocasını affettiğini açıklayınca canlı yayında olanlar oldu. Türkiye bu sapkın ilişkinin karşısında adeta şoka girdi.

 MEVLA 3 GÜN SONRA AĞLAYARAK STÜDYOYA GELDİ

Esra Erol'un boşanması için yalvardığı Mevla Kaya, eşi Salih Kaya'yı kendisine yaptıklarına rağmen affetmişti. Mevla, 3 gün sonra ağlayarak stüdyoya geldi.

Türkiye'nin konuştuğu Mevla Kaya olayı izleyenlerin başını döndürdü. Esra Erol'un boşanması için yalvardığı Mevla Kaya, cuma günü Salih'in elini tutup onunla evliliğini devam ettireceğini söyleyerek yayını terketmişti. Tam Mevla olayı kapandı derken, salı günü yayında yeni bir bomba patladı. Canlı yayına gelen Mevla Kaya'nın şoke eden ifadelerine, Esra Erol 'Ben senin ipinle kuyuya inmem' diyerek tepki gösterdi. Mevla son kararı ve Nilüfer'in açıklamaları Esra Erol'u küplere bindirdi.

Editör: TE Bilisim