Arçelik AŞ, Türkiye merkezli olarak 1955 yılında Sütlüce’de kurulan bir beyaz eşya ve teknolojik aletler firmasıdır. Vehbi Koç ve Lütfi Doruk tarafından kurulan firmanın CEO yönetiminde Hakan Hamdi Bulgurlu yer alır. Dünya çapında kalitesini ispat eden firma, Avrupa’da dayanıklı tüketim sektöründe en çok patente sahip ilk dört şirket arasında yer alır.

Arçelik, üretime önem verdiği kadar müşteri ilişkilerini de oldukça ön planda tutan bir kuruluştur. Ürün satımının öncesinde, satış sırasında ve sonrasında müşteri ile yakından ilgilenir ve isteklerine cevap üretir. Arçelik müşteri hizmetleri 7/24 mesaisi ile her zaman müşterisinin yanında hizmet verir.

Arçelik Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

Arçelik müşteri yetkilileriyle kısa sürede iletişime geçerek; görüş ve önerilerinizi bildirebilir, şikâyetlerinizi iletebilir, servis talebinizi söyleyebilir, üyelik ile ilgili sıkıntı yaşıyorsanız yardım alabilir, keşif talebi sunabilir, her türlü genel konuda bilgilendirme alabilir veya alınan hizmet karşısında teşekkürlerinizi sunabilmeniz mümkündür. Arçelik müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden firma ile iletişime geçerek varsa probleminizi çözüme kavuşturabilirsiniz.

·        Arçelik Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 444 0 888

Arçelik Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri Kaç ile Kaç Arasında?

Arçelik müşteri hizmetleri sizlere her zaman 7/24 kesintisiz hizmet sunmaktadır. Arçelik müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek; her türlü görüş, öneri ve şikâyetlerinizi iletebilirsiniz. Haftanın 7 günü 24 saat boyunca isteklerinize anında cevap alabilmeniz mümkün.

·        Arçelik Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri: 00.00 – 00.00

Arçelik Müşteri Hizmetleri Faks Numarası Nedir?

Arçelik firmasına iletmek istediğiniz her türlü yazılı belge, evrak, resim, grafik için faks hattını kullanabilirsiniz. İletilen belgeler firmaya ulaşınca konu ile ilgili gerekli bilgilendirme hakkında geri dönüt alabilirsiniz.

·        Arçelik Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 0212 314 34 82

Arçelik Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlük Telefon Numarası ve Adresi Nedir?

1955 yılında kurulan Arçelik firmasının genel müdürlüğü İstanbul ilinin Beyoğlu ilçesindedir. Genel müdürlük binası, hafta içi sabah saat 08:00 ile akşam saat 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

·        Arçelik Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0212 314 34 34

·        Arçelik Genel Müdürlük Adresi: Sütlüce Mahallesi, Karaağaç Caddesi 2 - 6 / Sütlüce / Beyoğlu / İSTANBUL

Arçelik İnsan Kaynakları İletişim Bilgileri Nelerdir?

Arçelik insan kaynakları verdiği hizmet değerlerinde iş ahlakı ilkelerine önem verir. Çalışmalarını, yasalar ve Küresel İşbirliği Anlaşması ilkeleri üzerinden şekillendirerek firmayı geleceğe taşıma hedeflenir. Bu firmada yer alarak çalışmalara ortak olmak isteyen kişiler; Arçelik insan kaynaklarına başvuruda bulunarak, açık pozisyonlar hakkında bilgi sahibi olabilir.

·        Arçelik İnsan Kaynakları Telefon Numarası: 0850 210 0 888

Arçelik Müşteri Hizmetleri İletişim Formu Nereden Doldurulur?

Arçelik müşteri hizmetleri iletişim formuna firmanın resmi internet adresinden ulaşabilirsiniz. Şikâyet, görüş ve önerileriniz için ulaşabileceğiniz müşteri hizmetleri iletişim formunun yanı sıra Arçelik Destek ve Bilgi Merkezi’ni ziyaret etmeniz de mümkün. Arçelik Destek ve Bilgi merkezi size ürünleriniz ile ilgili çözüm önerileri, kullanım ve bakımlarıyla ilgili cevaplar sunar.

Herhangi bir konuyla ilgili Arçelik müşteri hizmetleri iletişim formunu doldurarak dilek, şikâyet ve isteklerinizi firmaya iletebilirsiniz. Form bilgilerinde yer alan verileriniz üçüncü kişilerle paylaşılmaz. Bu konu ile ilgili ayrıntılı bilgiyi müşteri aydınlatma metni üzerinden edinebilirsiniz.

(Editörümüz linkleme yapacak)

·        Arçelik Müşteri Hizmetleri İletişim Formu

Arçelik Müşteri Hizmetleri Şikâyet Hattı Telefon Numarası Nedir?

Arçelik firmasından aldığınız ürünlerle ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamanız durumunda Arçelik müşteri hizmetleri şikâyet hattını arayarak firmaya geri bildirimde bulunabilirsiniz. Sonucunda şikâyetinizle ilgili gerekli işlemler yapılacaktır.

·        Arçelik Şikâyet Hattı Telefon Numarası: 0212 990 16 34

Editör: TE Bilisim