Star TV'nin başarılı projesi Sefirin Kızı'nda büyük değişim yaşanırken yeni veda haberlerinin de ardı arkası kesilmiyor. Nare ve Gediz'in ardından şimdide kahraman Boz'un kadroya veda edeceği konuşuluyor. Sefirin Kızı Kahraman kimdir? Bülent Şakrak diziden ayrılıyor mu? Star TV'nin sevilen dizisinin başarılı oyuncuları Uraz Kaygılaroğlu ve Neslihan Atagül'ün ardından Bülent Şakrak'ın da diziden ayrılacağı haberleri sosyal medyada yer alıyor. Peki, Sefirin Kızı Kahraman diziden ayrılıyor mu? Bülent Şakrak diziden ayrıldı mı, neden? Detaylar içerikte olacak...

Sefirin Kızı Kahraman diziden ayrılıyor mu? Bülent Şakrak diziden ayrıldı mı, neden?

Sefirin Kızı dizisinin önemli karakterlerinden biri olan Kahraman Boz'un diziden ayrılacağı iddiaları sosyal medyada yer alırken, dizinin takipçileri olayın perde arkasını merak ediyor. 

Bülent Şakrak'ın başarılı oyunculuğu takipçiler tarafından beğeniyle izlenmişti. Sancar Efe ve Gediz'in düşmanı olan Kahraman Boz'un kadrodan çıkacağı iddiaları ise dizi takipçilerinin üzülmesine neden oldu. 

Başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı dizide yeni vedalar yaşanacak mı? Kahraman Boz rolündeki Bülent Şakrak'ın Ceylan'ı ve oğlunu da alarak uzaklara gideceği belirtilirken ilerleyen bölümlerdeki gelişmeler merakla bekleniyor.

Bülent Şakrak Kimdir?

Bülent Şakrak, 1977 tarihinde İstanbul'da doğdu.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olan oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim aldı.

2015 yılından beri Ceyda Düvenci ile evlidir. Mutlu bir evlilikleri var ve hayranlarına bu mutlu anlarını sosyal medya hesabından sıkça paylaşmaktadır.

Bülent Şakrak bu zamana kadar birçok dizi filmde rol aldı. Arka sokaklar, İki Yaka Bir İsmail, Kurtlar Vadisi Pusu, Ayrılsak da Beraberiz, Hangimiz Sevmedik, Dudullu Postası, Sefirin Kızı, Pes Artık, 72. Koğuş gibi yapımlar yer aldığı projelerden bazılarıdır.

Editör: TE Bilisim