SunExpress, 1989 yılında Türk Hava Yolları ve Lufthansa şirketleri tarafından Antalya’da kurulmuştur. Antalya’dan sonra İzmir, İstanbul ve Ankara’da da şube açmıştır. Ortağı olan SunExpress Deutschland’ın Frankfurt Havalimanında ana üssü yer almaktadır. SunExpress Avrupa ile Antalya arasında turistik charter sefer düzenleyen bir havayolu şirketidir. Türkiye’de yurtdışına düzenlenen tarifeli seferleri ilk olarak SunExpress başlatmıştır. İlk sefer 2001 yılında Antalya Frankfurt uçuşları ile gerçekleşir.

SunExpress kapsamında gerçekleştireceğiniz uçuşlarınızla ilgili her türlü işlemlerinizde müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Sunexpress müşteri hizmetleri mesai saatleri içerisinde her zaman soru ve ihtiyaçlarınıza hizmet verir.

SUNESXPRESS MÜŞTERİ HİZMETLERİ TEEFON NUMARASI NEDİR?

SunExpress müşteri hizmetleri yetkilileriyle kısa sürede iletişime geçerek; uçuşunuz ile ilgili bilgilendirme alabilir, kayıp veya hasarlı bagajlarınızı bildirebilir, rezervasyon iptallerinizi yapabilirsiniz. SunExpress müşteri hizmetleri telefon numarası üzerinden firma ile iletişime geçerek her türlü probleminizi çözüme kavuşturabilirsiniz.

  • Sunexpress Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası: 90 444 0 797

SUNEXPRESS MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇALIŞMA SAATLERİ KAÇ İLE KAÇ ARASINDA?

SunExpress müşteri hizmetleri size her zaman 7/24 kesintisiz hizmet sunmaktadır. SunExpress müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek; her türlü görüş, öneri ve şikâyetlerinizi iletebilir veya rezervasyon ve uçuş bilgilendirmelerinizi alabilirsiniz. SunExpress müşteri hizmetleri ile haftanın 7 günü 24 saat boyunca isteklerinize anında cevap alabilmeniz mümkün.

  •  Sunexpress Müşteri Hizmetleri Çalışma Saatleri: 00.00 – 00.00

SUNEXPRESS MÜŞTERİ HİZMETLERİ FAX NUMARASI NEDİR? 

SunExpress firmasına iletmek istediğiniz her türlü yazılı belge, evrak için faks hattını kullanabilirsiniz. İletilen belgeler firmaya ulaşınca konu ile ilgili gerekli bilgilendirme hakkında geri dönüt alabilirsiniz. 

  • Sunexpress Müşteri Hizmetleri Faks Numarası: 242 310 26 50

SUNEXPRESS MÜŞTERİ HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜK TELEFON VE ADRESİ NEDİR?

SunExpress firmasının genel müdürlüğü Antalya ilinin Muratpaşa ilçesindedir. Genel müdürlük binası, hafta içi sabah saat 08:00 ile akşam saat 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

  • Sunexpress Genel Müdürlük Telefon Numarası: 0242 310 26 26
  • Sunexpress Genel Müdürlük Adresi: Yenigöl Mah. Nergiz Sok.

No: 84 PK No: 07230 Muratpaşa/ Antalya, Türkiye

SUNEXPRESS İNSAN KAYNAKLARI İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

SunExpress insan kaynakları verdiği hizmet değerlerinde iş ahlakı ilkelerine önem verir. Çalışmalarını titizlikle yıllar boyunca sürdüren firma yeni ekip arkadaşlarında da özveri ve başarı bekler. Bu firmada yer alarak çalışmalara ortak olmak isteyen kişiler; SunExpress insan kaynaklarına başvuruda bulunarak, açık pozisyonlar hakkında bilgi sahibi olabilir. Kokpit, kabin, pazarlama ve satış, teknik servis ve bakım alanlarında yer alarak SunExpress ekibinin parçası olabilirsiniz.

  • Sunexpress İnsan Kaynakları Telefon Numarası: 0850 302 54 93

SUNEXPRESS MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLETİŞİM FORMU NEREDEN DOLDURULUR?

SunExpress müşteri hizmetleri iletişim formuna firmanın resmi internet adresinden ulaşabilirsiniz. Şikâyet, görüş ve önerileriniz için ulaşabileceğiniz müşteri hizmetleri iletişim formunun yanı sıra uçuş işlemleriniz hakkında bilgi edinebilir, rezervasyon bilgilerinizi revize edebilir, bagaj ile ilgili sorunlarınızı iletebilirsiniz.

Herhangi bir konuyla ilgili SunExpress müşteri hizmetleri iletişim formunu doldurarak dilek, şikâyet ve isteklerinizi firmaya iletebilirsiniz. Form bilgilerinde yer alan verileriniz üçüncü kişilerle paylaşılmaz.

Sunexpress Müşteri Hizmetleri İletişim Formu için TIKLAYIN. 

SUNEXPRESS MÜŞTERİ HİZMETLERİ ŞİKAYET HATTI TELEFON NUMARASI NEDİR?

SunExpress firmasından aldığınız biletler ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamanız durumunda SunExpress müşteri hizmetleri şikâyet hattını arayarak firmaya geri bildirimde bulunabilirsiniz. Her türlü bilet işlemleriniz, rezervasyon bilgilendirmeleriniz ve bagaj ile ilgili yaşanacak problemler sonucu iletişime geçerek şikâyetinizi belirtmeniz mümkün. Görüşmeler sonucunda şikâyetinizle ilgili gerekli işlemler yapılacaktır. 

  • Sunexpress Şikâyet Hattı Telefon Numarası: 444 0 797
Editör: TE Bilisim