Hüseyin Göçek hangi takımı tutuyor? Hüseyin Göçek, Galatasaraylı mı? soruları sıkça araştırılıyor. Sosyal medyada gündem olan hakem hakkında en çok merak edilen soruların başında hangi takımı tuttuğu geliyor. Ligimizin tecrübeli hakemi Hüseyin Göçek bugün Fenerbahçe-Göztepe karşılaşmasında görev alacak. Liderlik koltuğunda oturan Galatasaray’ı yakalamak isteyen Fenerbahçe, 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Göztepe ise sürpriz peşinde olacak. Peki, Hüseyin Göçek hangi takımı tutuyor? Hüseyin Göçek, Galatasaraylı mı?

HÜSEYİN GÖÇEK HANGİ TAKIMI TUTUYOR? HÜSEYİN GÖÇEK, GALATASARAYLI MI?

Hüseyin Gökçek’in Galatasaraylı olduğu biliniyor. Fenerbahçe, yarın Göztepe ile sahasında oynayacağı 90 dakikayı yönetecek Hüseyin Göçek ile son dönemde maç kazanamıyor. Tecrübeli hakemin düdük çaldığı son 4 karşılaşmanın 3'ünü kaybeden sarı-lacivertliler, yalnızca 1 galibiyet aldı.

HÜSEYİN GÖÇEK KİMDİR?

Hüseyin Göçek (d. 30 Kasım 1976, İstanbul), Türk hakem. Süper Lig'de ilk defa Kayserispor-Ankaragücü maçında görev yaptı.

Hüseyin Göçek; 1976 yılında İstanbul'da doğdu. Leventspor altyapısında futbola başlayan Göçek, Beşiktaş Spor Kulübü'nün altyapısında futbola devam etti. Göçek, O yıllarda boyunun çok uzun olmasından dolayı, Ortaköy'deki Gaziosmanpaşa ortaokulunda okul takımında basketbola başladı. Ortaokul yıllarında okul takımlarıyla başlayan basketbol hayatına Galatasaray Spor Kulübü yıldız ve genç takımlarında devam etti. Lise dönemi Kabataş Erkek Lisesi'nde geçti. O dönem hem okul takımlarında hem de kulüp takımlarında oynadı.

Liseyi bitirdikten sonra Yıldız Teknik Üniversitesi'nin İnşaat Mühendisliği fakültesini kazandı. Üniversitede okurken de Ülkerspor'un genç takımlarında basketbol oynadı. Ülkerspordan sonrada basketbola sırasıyla Kurtuluşspor ve Tekelspor A takımlarında devam etti. Ailesinin yönlendirmesiyle futbol hakemliği kursuna yazıldı. 1996 senesinde, Ahmet Erdoğan'ın açtığı kursu iki haftalık bir eğitim alarak tamamladı. Daha önce basketbol ve futbol oynamasından dolayı atletik sınavından çok iyi bir dereceyle geçten Göçek, hakem oldu. 1999-2000 senesinde (11 aylık) dil eğitimi için gittiği Sussex bölgesinde hakemlik yapma fırsatı buldu. Bölgesel liglerde 50'ye yakın maç yönetti.

UEFA tarafından üst düzey müsabakalarda görevlendirilmiş,Euro 2012 grup eleme maçlarından Yunanistan- Rusya mücadelesinde 4.hakem görevini,İrlanda-İtalya,Ukrayna-İsveç ve yarı finalde İspanya-Portekiz mücadelelerinin çizgi hakemi görevini başarıyla yerine getirmiştir.

Editör: TE Bilisim