Batuhan Karacakaya boyu kaç, nereli? Survivor Batuhan kaç yaşında burcu ne? Soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Survivor 2021 yarışmacıları arasında küçüklüğünden bugüne ekranda görmeye alışık olduğumuz isim olan Batuhan Karacakaya vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Çeşitli dizilerde görev almış oyuncu hakkında detayları haberimizde derledik. Batuhan Karacakaya boyu kaç, nereli? Survivor Batuhan kaç yaşında burcu ne? İşte tüm detaylar..

SURVİVOR BATUHAN KARACAKAYA KİMDİR?

Batuhan Karacakaya, Survivor 2021 Ünlüler Takımı kadrosunda yer almaktadır. İstanbul’da dünyaya gelen Batuhan Karacakaya, 5 Şubat 1997 tarihinde doğmuştur. Fiziği ve yakışıklılığıyla son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Batuhan Karacakaya yaşı ise 24’tür. 24 yaşındaki Survivor Batuhan setlere adım attığında henüz 11 yaşındaydı. Bu da onu 13 yıldır aktif olarak ekranlarda yer alan bir haline getiriyor.

BATUHAN KARACAKAYA BOYU KAÇ, NERELİ?

Batuhan Karacakaya boyu da Survivor 2021 ile birlikte cevabı en çok aranan sorular içerisinde yer aldı. Hafızalarda çocukluk yılları ile kalsa da Batuhan Karacakaya, mankenleri kıskandıran bir görüntüye sahip. Yani Aşk-ı Memnu’nun Bülent’i bir hayli uzun. Oyunculuğunun yanı sıra sporcu kimliğiyle de öne çıkan Batuhan Karacakaya boyu 1.82’dir. Batuhan Karacakaya’nın kilosu ise 75’tir.

BATUHAN KARACAKAYA MESLEĞİ NE?

Batuhan Karacakaya’yı tüm Türkiye tanısa da, onunla ilgili ayrıntıları yazmakta fayda var. Batuhan Karacakaya başarılı bir oyuncudur. Genç isim, Survivor 2021 ünlüler kadrosunda yer almaktadır. Batuhan Karacakaya, mesleğiyle ilgili katıldığı programlar ve verdiği röportajlarda sık sık konuşmuştur. Batuhan Karacakaya ayrıca 2018 yılında verdiği bir röportajda İngilizce mimarlık okuduğunu, babasının da mimar olduğunu, inşaat işlerine aşina olduğunu ifade etmiştir. Batuhan Karacakaya’nın bu açıklamasıyla birlikte, hangi üniversiteden mezun olduğuyla ilgili de bazı bilgilere yanıt aranmıştır. Batuhan Karacakaya Nişantaşı Üniversitesi İngilizce Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuştur.

Editör: TE Bilisim