Son zamanlarda Show TV'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Alev Alev'de Gazeteci Altan Hoca izleyenlerce merak konusu oldu. Seyirciler, Alev Alev Gazeteci Altan Hoca kimdir? Alev Alev dizisindeki Gazeteci Hoca kim? araştırmaları yapmaya başladı. Kadına şiddet konusuna parmak basan dizide Alev Alev Gazeteci Altan Hoca kimdir? Alev Alev dizisindeki Gazeteci Hoca kim? Detaylar içerikte.

Alev Alev Gazeteci Altan Hoca kimdir? Alev Alev dizisindeki Gazeteci Hoca kim?

Alev Alev dizisinde Altan Hoca, Gazeteci Ozan Akınsel'in hocası olarak yer alıyor. Altan Hoca ile ilgili daha detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Dizide Gazeteci Hoca Ozan Akınsel'i ise Berkay Ateş canlandırıyor.

Alev Alev dizisinde Gazeteci Hoca karakteri, meraklı, inatçı, idealist, dürüst bir gazetecidir. İstanbul'un Fatih İlçesindeki Yedikule mahallesinde yaşamaktadır. Mesleğine son derece bağlı bir kişiliktir. Dürüstlüğü ve tuttuğunu koparan kişiliği ise başına türlü işler de açmaktadır.

Dizi senaryosuna göre tesadüfen içinde türlü türlü hikayeler barındıran yangına şahitlik etmiştir. Yangın gecesi karşılaştığı Cemre ise hayatında yeni bir sayfa açmıştır.

Gazeteci Hoca aynı zamanda şiddet mağduru bir kadın olan Cemre'ye yardım etmeye çalışırken, ülkedeki bütün şiddet mağduru kadınların da sesi olmaya başlamıştır.

Alev Alev Gazeteci Hoca, 'BErkay Ateş' kimdir?

Alev Alev dizisinin genç yeteneği Berkay Ateş, 19 Şubat 1987 tarihinde İstanbul'da doğru. Berkay Ateş tiyatrocu, oyuncu ve tiyatro yazarıdır. Ateş, anne tarafından Malatya, baba tarafından ise aslen Ardahan‘lıdır.

Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik- Matematik bölümünü kazanmış ancak daha sonrasında bölümü bırakarak Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Berkay Ateş'in oynadığı diziler ve filmler

2018 – Çukur (Mahsun) (TV Dizisi)
2018 – Gülizar (Fettah) (TV Dizisi)
2016 – İstanbul Sokakları (Saltuk) (TV Dizisi)
2016 – Anne (Cengiz) (TV Dizisi)
2015 – Abluka (Ahmet) (Sinema Filmi)
2013 – Yarım Kalan Mucize (İsyancı) (Sinema Filmi)

Berkay Ateş'in ödülleri

2015 – 22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali – Umut Veren Genç Erkek Oyuncu – Abluka

Editör: TE Bilisim