Masumiyet ne zaman oynayacak? Masumiyet dizisi ne zaman? Soruları vatandaşlar tarafından merak konusu olunca sizler için detayları haberimiz derledik. FOX TV ekranlarının yepyeni yapımı Masumiyet ilk bölümüyle yayınlanmasına çok kısa bir süre kalalı merak konusu oldu. Başrollünü Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ gibi başarılı isimlerin üstlendiği Masumiyet dizisi ekranlarda dönen fragmanın ardından izleyici tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Masumiyet ne zaman oynayacak? Masumiyet dizisi ne zaman? İşte detaylar…

MASUMİYET NE ZAMAN OYNAYACAK?

Masumiyet dizisinin yayınlanan fragmanlarının ardından başlayacağı gün merakla bekleniyor. Öte yandan ise sosyal medyada diziye ait tanıtımları gören vatandaşlar tarafından dizinin hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı merak konusu oldu.

MASUMİYET DİZİSİ NE ZAMAN?

Birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran Masumiyet Dizisi, FOX TV ekranlarında Çarşamba günleri saat 20.00'da seyircisiyle buluşuyor.

İlk bölümü 24 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de ekranlara gelen Gold film imzalı Masumiyet dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekmeyi başardı. Özellikle Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ'un bu diziyle yıllar sonra ekrana dönüyor olması bir çok izleyiciyi heyecanlandırdı.

Editör: TE Bilisim