Müge Anlı Fatma Çeri kimdir, nereli kaç yaşında? Fatma Çeri olayı ne durumda? Soruları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına geçti. Bugünkü bölümde işlene yeni bir kayıp vakası olan Fatma Çeri olayı vatandaşlar tarafından merak konusu olunca detaylarını haberimizde derledik.

Üç aydır kendisinde haber alınamayan Fatma Çeri hakkında detayların konuşulduğu Müge Anlı’da nelerin konuşulduğu vatandaşlar tarafından merak edilip sıkça araştırılıyor.

FATMA ÇERİ OLAYI NE DURUMDA?

Kütahya'da, dağlık bölgeye kestane toplamaya giden Fatma Çeri'den (66), bir haftadır haber alamayan Beyti Çeri (71), gece-gündüz demeden arama kurtarma ekipleri ile 45 yıllık eşini arıyor. Programda konuşan aile yakınları Çoban İsmail’den şüphelendiklerini ifade ediyor. Çoban İsmail ise bu yaşana olaylarla ilgili bir bilgisinin ve müdahalesinin olmadığını iddia ediyor.

Kestane toplamaya giden Fatma Çeri'den (66), bir haftadır haber alamayan Beyti Çeri (71), gece-gündüz demeden arama kurtarma ekipleri ile 45 yıllık eşini arıyor. Aramalar sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Beyti Çeri'nin, Fatma neredesin, seni aramaya geldim, beni yalnız bıraktın feryadı yürekleri dağladı.

KÜTAHYA SİMAV BELEDİYESİ SEFERBER OLDU

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Demirciköy Beldesinde, 1 Aralık Salı gününden bu yana kayıp olduğu bildirilen ve 13 gündür kendisinden haber alınamayan Fatma Çeri’yi (66) arama çalışmalarına Arama Kurtarma ekiplerinden destek geldi.

Simav İnsani Yardım Vakfı Temsilcisi Mehmet Ersoy, Demirciköy Beldesi’nde kaybolduğu bildirilen Fatma Çeri’yi arama çalışmalarına katıldıklarını belirtti. Ersoy “Uşak Arama Kurtarma Ekibi’nin destekleriyle, dağlık alanlardaki arama çalışmalarını sürdürdük. Ağaçlık ve eğimli arazilerde yapılan aramalarda henüz bir bulguya rastlamadık. Arama kurtarma alanında deneyimli olan ekip arkadaşlarımıza, desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İyilik her zaman her yerde, iyiliğe devam” dedi.

MÜGE ANLI FATMA ÇERİ KİMDİR, NERELİ KAÇ YAŞINDA?

Fatma Çeri’den 3 aydan bu yana haber alınamazken, 67 yaşındaki kadının kaybolduğu tahmin edilen bölgede çobanlık yapan İsmail isimli bir kişiden şüpheleniliyor. Ailenin çobandan şüphelenme nedeni ise Fatma hanımı 1 yıldan beri görmediğini söylemesi. Aile ise olaydan bir gün önce Fatma Çeri ve İsmail Çelik isimli çobanın karşılaştığını söylüyor. Diğer yandan olayın ardından İsmail Çelik isimli kişinin evinden kötü kokular yayıldığı da öne sürülüyor. Kendisinden şüphelenilen İsmail Çelik isimli kişi de bugün canlı yayına gelerek kendisini ifade etti.

Editör: TE Bilisim