Süper Lig’de zirve yarışında ortalık iyice kızışıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe bu haftayı kayıpsız geçirirken Galatasaray 3 puanı Ankaragücü’ne kaptırdı. Zirve yarışında Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kıyasıya mücadele ederken 1 maçı eksik olan Siyah Beyazlı takım en avantajlı durumda yer alıyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman 2021? İşte dev derbinin tarihi….

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN 2021? İŞTE DEV DERBİNİN TARİHİ

Süper Lig’in 40. Haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Herkesin heyecanla bekleyen dev derbi Mayıs ayında oynanacak. Fakat Mayıs ayının hangi gününde oynanacağı henüz belli olmadı.

Ligde oynadığı son 4 maçı kazanan Beşiktaş’ta yüzler gülüyor. Siyah beyazlılara, kaleci Ersin ve Montero'dan da iyi haber geldi.

Teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncularının performanslarından oldukça memnun. Deneyimli çalıştırıcı, alınan kritik galibiyet nedeniyle takımını 1 günlük izinle ödüllendirmişti.

Galatasaray'da, Denizlispor maçıyla başlayan galibiyet serisi, MKE Ankaragücü deplasmanında son buldu. Sarı-kırmızılar bu sezon geriye düştüğü bir maçı daha çeviremedi.

Galatasaray, Beşiktaş derbisinin ardından başlattığı galibiyet serisinde Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK, Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Alanyaspor, BB Erzurumspor'u mağlup etmişti. 

Editör: TE Bilisim