Savaşçı yeni sezon ne zaman saat kaçta başlayacak sorusu en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Limon Yapım üstelendiği dizide yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın otururken, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme alıyor. Heyecanla beklenen dizide bir çok yeni oyuncu kadroya dahil oldu. Peki, Savaşçı yeni sezon ne zaman başlayacak? Savaşçı dizisi 5 sezon hangi tarih ve saatte yayınlanacak?

SAVAŞÇI YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? SAVAŞÇI DİZİSİ 5 SEZON HANGİ TARİH VE SAATTE YAYINLANACAK?

Savaşçı'nın yeni bölüm 5. sezon yayın bilgileri henüz açıklanmadı. Dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesinin anlatılacağı dizinin oyuncu kadrosunda; Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Feyza Sevil Güngör, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken ile Zerrin Sümer gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor.

Savaşçı son bölüm ne zaman ve yeni bölümler ne zaman başlayacak gibi soruların cevabı belli olur olmaz haberimizde yer alacak. 

Savaşçı 5. Sezon Fragman İzle

Editör: TE Bilisim