Teşkilat ne zaman başlıyor sorusu gündemde yeri aldı. Geçtiğimiz hafta 2. bölümü ekrana gelen Teşkilat dizisi, deneyimli istihbaratçı Mete Bey öncülüğünde kurulacak özel ekip yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atacak. İzleyicileri ekrana kilitleyen Teşkilat dizisinin 3. bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Diziyi heyecanla bekleyenler özellikle Teşkilat dizisi ne zaman saat kaçta başlıyor sorusunu araştırıyor. Peki, Teşkilat ne zaman başlıyor 21 Mart Pazar? Teşkilat dizisi saat kaçta başlıyor?

TEŞKİLAT NE ZAMAN BAŞLIYOR 21 MART PAZAR? TEŞKİLAT DİZİSİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Mete Bey'in ısrarıyla hain çıkan sevgilisi ile Serdar ilişkisini sürdürecek mi? Serdar'ın da hain olduğunu düşünen Zehra, Mete Bey'e gerçekleri anlatacak mı? Merakla beklenen Teşkilat dizisinin 2. bölüm yayınının ardından 3. bölüm 3. fragmanı da ekrana geldi. 21 Mart Pazar akşamı sat 21.00'da yeni böülüm yayınlanacak olan dizi sevenleri tarafından heyecanla bekleniyor.

TEŞKİLAT 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İç güvenlik sorgusundan çıkan Serdar, Mete’nin talimatı ile Ceren’le ilişkisini sürdürmek zorunda kalır. Ceren ekip tarafından 24 saat takip altına alınırken; Ceren’den öğrendiği kritik bir bilgi Serdar’ı öfkesi ve görevi arasında tercih yapmak zorunda bırakır.

Ekip SİHA saldırısını düzenleyen Pascal’ın izini bulmak için canla başla çalışırken, gizli karargâha gelen Serdar ekip üyeleriyle tanışır. Mete, Serdar’ın da ekibe katıldığını açıklayınca buna en büyük itiraz Zehra’dan gelir.

Pascal’ın yurtdışına kaçacağı bilgisi üzerine ekip ilk operasyonları için harekete geçer. Şehit edilen mühendislerin kanını yerde bırakmamaya ant içen ekip Pascal’ı yakalayıp arkasındaki karanlık yapıya ulaşmaya kararlıdır.

Editör: TE Bilisim